iPad cover | Tablet cover

Kæmpe udvalg af iPad cover og tablet cover. Køb cover til Ipad og tablet billigt online. ✓ Stort udvalg ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

iPad cover | Tablet cover » Billige priser og stort udvalg

Søger du et billigt iPad cover eller et andet tablet cover? Så er du kommet til det rette sted. Hos Grafical kan du finde et cover til tablet og iPad i god kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi har et stort udvalg af cover til iPad og tabletcovers, der passer til mange forskellige mærker. Køb dit iPad cover hos Grafical.dk til super billige priser. Med et cover til iPad eller et tablet cover øger mindsker du risikoen for skader på din iPad og tablet, hvilket jo er super smart.

Find et godt tablet cover til iPad, Samsung Galaxy Tab mfl.

Vi har covers til alle de populære modeller såsom iPad Air cover, iPad Pro cover og Samsung Galaxy Tab cover. Hos Grafical er du sikker på at få originale produkter - her er der ingen dårlige kopier. Vi får vores covers gennem officielle leverandører, der samarbejder tæt med de største tabletproducenter. Derfor kan du ofte finde covers til de store mærker på releasedagen for en ny tablet.

iPad Cover

I vores sortiment finder du beskyttelse til følgende type iPads:
 • iPad, 2, 3, 4, 9.7in,10.2in
 • iPad Air, Air 2
 • iPad mini, mini 2 with Retina display, mini 3, mini 4
 • iPad Pro 12.9in, Pro 9.7in, Pro 10.5in, 11in

  Samsung Galaxy tablet cover

  I vores sortiment finder du tablet cover til følgende typer tablets fra Samsung:
 • Galaxy View, View 18.4
 • Galaxy Tab s5e, Tab S4, Tab A 10.5, Galaxy Tab A 10.1, Galaxy TabPro S
 • Galaxy Tab S 8.4, Galaxy Tab S 10.5
 • Galaxy Tab 4 8.0, Galaxy Tab 4 7.0, Galaxy Tab 4 10.1

  Hvordan vælger jeg det rigtige tablet cover?

  Det kan lyde som logik for perlehøns, men det første du skal sikre dig, er at du køber et cover der passer til den tablet du har. Har du f.eks. en iPad Air 2, kan du ikke bare købet et hvilket som helst cover til iPad. Det skal være et cover der er designet til netop din model. Ellers vil coveret enten ikke passe korrekt, eller det kan være, at der ikke er hul i coveret på det sted hvor f.eks. kameraet er placeret. Det samme gør sig naturligvis gældende for andre mærker som f.eks. cover til Galaxy Tab.
  I vores sortiment har vi også flere former for tablet cover der kan anvendes på tablets fra forskellige mærker. Her skal du blot være opmærksom på, om det respektive tablet cover passer i størrelsen til den tablet, du ønsker at anvende det på.

  Cover med tastatur

  En af de ting du skal tage stilling til, når du vælger beskyttelse til din tablet er, hvorvidt du f.eks. skal have dig et cover med tastatur eller uden. Et cover med tastatur er naturligvis en smule dyrere end et uden, men til gengæld er der en række fordele. F.eks. gør det dig i stand til bedre at bruge din tablet til skole og arbejde. Vælger du f.eks. et iPad cover med tastatur er det værd at overveje hvilken type tastatur du vælger. Der findes tastaturcovers, hvor tasterne er helt flade, og nærmest går i et med coveret, og der findes andre, hvor tasterne minder mere om dem, du kender fra et almindeligt tastatur. Med klik og det hele. Hvis du igennem mange års brug, har vænnet dig til lyden fra et klikkende tastatur og følelsen af at trykke en tast ned, kan det være svært at vænne sig til et tastatur, der ikke gengiver dette. Derfor vælger langt de fleste et cover med tastatur, der føles som et "rigtigt" keyboard. Til gengæld er denne type ofte lidt tungere og en anelse mindre handy at have med på farten.

  Tablet cover med stand

  Når du køber et beskyttende tablet eller iPad cover, skal du også overveje om det skal være med eller uden en stand funktion. Og hvis du f.eks. vælger et iPad cover med stand - skal det så være en, der både fungerer vertikalt og horisontalt? Du kan finde det hele lige her på siden. Køb et billigt cover til iPad eller tablet i dag til hurtig levering.

  Kan jeg ikke bare spare mit iPad cover væk?

  Jo, det kan du naturligvis. Men på et eller andet tidspunkt kommer du til at tabe til tablet eller iPad, og så er der stor risiko for, at den vil tage skade. Dit iPad cover beskytter din tablet mod ridser og slagskader og er især en vigtig beskyttelse af skærmen. Et fold-om iPad cover vil f.eks. beskytte din skærm, når du har din tablet liggende i en taske. Med et godt og solidt cover modvirker du også risikoen for, at din tablet bliver bøjet. Eller at en eller flere knapper bliver beskadiget.
  Ønsker du at beskytte din skærm yderligere, kan du med fordel investere i PanzerGlass til din tablet eller en anden form for skærmbeskyttelse.

  Gå ikke glip af vores gode iPad cover tilbud - tilmeld dig vores nyhedsbrev. Ved tilmeldelse af nyhedsbrevet får du en bonus kode på 10%, som kan bruges til eksempelvis cover til iPad. Derudover får du også altid at vide, når vi kører ekstra gode tilbud på cover til iPad og tablets.