Linoleumstryk

Alt til linoleumstryk. Linoleumsfarve, linoleumsplader og værktøj i flere varianter. ✓ Hurtig levering ✓ Super priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser.

Linoleumstryk » Køb materialer og udstyr billigt online

Alt hvad du skal bruge til det klassiske håndværk, linoleumstryk. Fx. grafikpresse, gummivalse. linoleumskniv, plus selvfølgelig den uundgåelige linoleum og sværte i mange farver. På Grafical.dk kan du købe linoleumstryk startsæt med forskellige farver og sæt med forskellige knive. Hele denne kategori består af linoleums udstyr, materialer og værktøj. Mangler du linolem til tryk, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har masser af linoleumstryk og udstyr til linoleumstryk til rigtig gode priser.

Hvordan laver jeg linoleumstryk?

Linoleumstryk er en billedkunstteknik, hvor du bruger linoleum som trykplade. Motivet udskæres i linoleum med en linoleumskniv. Du skærer altså det væk, som ikke skal med på trykket. Herefter maler du de tilbageværende ophøjede partier med linoleumssværte på en linoleumsrulle. I en trykpresser eller ved håndkraft overføres motivet derefter til f.eks. papir eller stof. De linoleumsplader vi sælger fås i en blød og en hård udgave. Du kan også få linoleumsplader i forskellige mål og tykkelser. Du kan bruge en hobbykniv til at skære pladerne ud i den størrelse, du vil lave linoleumstrykket i. Du kan bruge en blyant til at tegne motivet på linoleumspladen. Det er en god idé, at skravere de områder, som du skal skære væk, og husk at de på det endelige linoleumstryk vil fremstå ufarvede.

Stort udvalg af værktøj til linoleumstryk

Du finder her et stort udvalg af værktøjer til brug, når du eller dine elever/børn skal lave linoleumstryk. Vælg mellem knivblade med forskellige udformninger og bredder, linoleumsruller og grafiske trykker mm. Husk også at købe det lærred eller stof der skal trykkes på. Du finder vores store udvalg af lærreder her. Der er mange muligheder med linoleums tryk, og det er rent faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Husk at vær forsigtig, når du skærer i linoleumspladen, så du ikke kommer til skade.

Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med linoleumstryk?

For at komme i gang med linoleumstryk skal du bruge en linoleumsplade, en skæreplade, en linoleumskniv, linoleumsfarve, linoleumsrulle. Står du f.eks. for linoleumstryk køb til en skole eller institution, hvor linoleumstryk er noget, I skal arbejde med ofte i formning eller billedkunst. kan en grafikpresse desuden være et godt køb. Med en grafikpresse kan i nemmere og hurtigt presse en hel skoleklasses linoleumstryk. Her på siden kan du finde alt det værktøj, du skal bruge til linoleum tryk til gode priser.

Husk forklæderne til linoleumstryk

Når det kommer til kunstformer er linoleumstryk ikke den mest svinende, men det er alligevel en fordel med kitler, så man ikke får linoleumsfarve på tøjet. Især hvis det er mindre børn der skal lave linoleumstryk.Tag et kig på vores store udvalg af kitler og engangshandsker. Har du spørgsmål omkring vores linoleumstryk eller værktøjet til linoliumstryk, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Linoleumstryk FAQ

Her finder du de mest stillede spørgsmål om linoleumstryk.

Hvad er linoleumstryk?

Det er en grafisk trykteknik, hvor man trykker farve på en linoleumsplade, der er skåret fordybninger i.

Hvor kan jeg købe linoleumstryk?

Du kan købe linoleumstryk til super priser hos Grafical.dk. Vi har altid hurtig levering og billig fragt.

Hvilket linoleumsfarve kan jeg få?

De fleste bruger bare hvid eller sort linoleumsfarve til deres linoleumstryk. Men det er bestemt også muligt at få farven i flere farver. Du finder linoleumsfarve i flere varianter hos Grafical.dk.

Hvor kan jeg finde værktøj til linoleumstryk?

Hos Grafical.dk har vi alt det værktøj, du skal bruge. Alt fra små værktøjssæt til ruller og grafikpresser.