Linoleumstryk

Alt til linoleumstryk. Linoleumsfarve, linoleumsplader og værktøj i flere varianter. Køb online til billige priser. Bestil nu og få hurtigt leveret til billig fragt.

Er du klar på Linoleumstryk? Se vores store udvalg af Linoleumstryk her

Alt hvad du skal bruge til det klassiske håndværk, linoleumstryk. Fx. grafikpresse, gummivalse. linoleumskniv, plus selvfølgelig den uundgåelige linoleum og sværte i mange farver. På Grafical.dk kan du købe linoleumstryk startsæt med forskellige farver og sæt med forskellige knive. Hele denne kategori består af linoleums udstyr, materialer og værktøj.

Hvordan laver jeg linoleumstryk?

Linoleumstryk er en billedkunstteknik hvor du bruger linoleum som trykplade. Motivet udskæres i linoleum med en linoleumskniv. Du skærer altså det væk, som ikke skal med på trykket. Herefter maler du de tilbageværende ophøjede partier med linoleumssværte på en linoleumsrulle. I en trykpresser eller ved håndkraft overføres motivet derefter til f.eks. papir eller stof. De linoleumsplader vi sælger fås i en blød og en hård udgave. De måler begge 30 x 39 cm, men den bløde plade er lidt tykkere. Du kan bruge en hobbykniv til at skære pladerne ud i den størrelse, du vil lave linoleumstrykket i. Du kan bruge en blyant til at tegne motivet på linoleumspladen. Det er en god idé at skravere de områder, som du skal skære væk, og husk at de på det endelige linoleumstryk vil fremstå ufarvede.

Stort udvalg af værktøj til linoleumstryk

Du finder her et stort udvalg af værktøjer til brug, når du eller dine elever/børn skal lave linoleumstryk. Vælg mellem knivblade med forskellige udformninger og bredder, linoleumsruller og grafiske trykker mm. Husk også at købe det lærred eller stof der skal trykkes på. Du finder vores store udvalg af lærreder her.

Hvad skal jeg bruge for at komme igang med linoleumstryk?

For at komme i gang med linoleumstryk skal du bruge en linoleumsplade, en skæreplade, en linoleumskniv, linoleumsfarve, linoleumsrulle. Står du f.eks. for linoleumstryk køb til en skole eller institution, hvor linoleumstryk er noget, I skal arbejde med ofte i formning eller billedkunst. kan en grafikpresse desuden være et godt køb. Med en grafikpresse kan i nemmere og hurtigt presse en hel skoleklasses linoleumstryk.

Husk forklæderne

Når det kommer til kustformer er linoleumstryk ikke den mest svinende, men det er alligevel en fordel med kitler. Især hvis det er mindre børn der skal lave linoleumstryk. Tag et kig på vores store udvalg af kitler og engangshandsker.