Madameposer

Madameposer er en specielt udviklet og særligt hygiejnisk affaldspose til dametoilettet. Du kan købe madameposer til billige priser og hurtig levering her hos Grafical. Vi har et stort sortiment af hygiejneposer og madameposer i forskellige kvaliteter, tykkelser, størrelser og designs. Vi sælger også stativer og holdere, der passer til madameposerne, og som monteres på væggen ved siden af toilettet. Madameposer er poser som anvendes til diskret bortskaffelse af blandt andet hygiejne bind og tamponer på dametoiletter. Vælg mellem almindelige hvide Madame poser eller med forskellige tryk, som pynter på toiletterne.

Det er meget mere diskret med madameposer fremfor toiletspande, fordi du ikke så let kan kigge ned i poserne, som du kan i toiletspandene. Alligevel er der mange toiletter, hvor der stadig ikke er opsat madame poser eller hygiejneposer, som de også kaldes. Det synes jeg egentlig næsten burde være en menneskeret for kvinder ifm. menstruation, og madameposer og stativer er oven i købet billigere end mange toiletspande og affaldsspande.

Madame poser behøver ikke blot være en kedelig hvid pose. Her på siden kan du faktisk også bestille madame poser med tryk.
Vi har nogle med påtrykt "Madame" - og andre madame poser er med blå bølger og andre er med flotte kunst motiver. De er naturligvis alle lige så gode som de helt almindelige hvide madame poser. De fleste poser er fremstillet af"LDPE" som er en plastik der er LDPE er blødere og mere fleksibel end for eksempel HDPE.

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af hygiejne produkter til både offentlige og private toiletter. Vi har prisgaranti på de fleste artikler også Madame poser. Det er en god idé at tilmelde sig vores nyhedsbrev, for så får du besked, når vi har gratis levering, udsalg og tilbud på Madameposer og vores andre affaldsposer til WC'et.

Du kan i øvrigt altid få gratis fragt, hvis du samler dine indkøb af hygiejneposer og madameposer lidt, og ellers har vi en billig fragtpris ift. de fleste af de andre forhandlere af madameposer.

Hvis du køber en holder til Madameposer, skal den typisk skrues op på væggen ved siden af toilettet, så den er nem at nå. Du åbner holderen ved at trykke ind i den ene ende, og der sidder en fjeder i stativet, som bevirker, at det altid er lukket, når du ikke trykker på den. På den måde kommer det heller ikke så let til at lugte grimt fra madameposen.

Bestil Madame toiletposer, som er poser til tamponer og hygiejnebind i dag, og vi leverer direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.