Tastatur

Køb dit tastatur til en god pris. Se det store udvalg af pc tastatur på Grafical.dk  ✓ Hurtig levering ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Tastatur » Køb trådløs tastatur mm. her

Et tastatur til pc er en nødvendighed, men nu kan du også bruge dit tastatur sammen med din Ipad, tablet, telefon eller fjernsyn. På grafical.dk finder du et stort udvalg af forskellige computer tastatur, gamer tastatur, trådløst tastatur, ergonomisk tastatur mm. Du finder alle vores tastaturer til ekstra gode priser.

Find et billigt tastatur som passer til dig

Når man er på udkig efter et nyt computer tastatur, er det vigtigt, at se på hvilke behov man har. Du kan tage stilling til følgende:
1: Skal du bruge et gaming tastatur til spil eller skal du bruge et pc tastatur som et skriveredskab på dit arbejde eller i hjemmet.
2: Hvilket medie skal dit tastatur tilkobles? Du kan koble dit tastatur til tablet, pc, Ipad eller fjernsyn.
3: Ønsker du et trådløs tastatur, som nemt kan tilsluttes det medie, som man ønsker at bruge, eller ønsker du et tastatur med ledning.

Der findes modeller til både professionelt brug på arbejdspladsen, til dit hjemmekontor eller til spilleværelset. Herudover kan du også finde et multi-device tastatur, hvor man blot med et enkelt tryk på dit tastatur kan jonglerer imellem dine forskellige enheder. På den måde kan man have flere ting i gang på samme tid.

Pc tastatur i et tidløst design

Alle vores modeller er designet og tilpasset til brugernes behov, hvor du får et billigt tastatur der aldrig går af mode. Her spiller funktionalitet sammen med, at designet skal passe ind i indretningen både på arbejde, men også derhjemme, da mange fx har deres trådløs tastatur liggende fremme, da det er noget de bruger dagligt. På vores webshop finder du både sort, pink og hvidt tastatur. Samtidig kan du også finde tastatur med lys, som har et meget behageligt lys, så du kan se alle symboler og bogstaver, selvom mørket falder på.

Køb det bedste gaming tastatur

Vi har et stort sortiment med forskellige mærker. Bl.a. har vi Logitech tastatur, som er et meget populært mærke blandt vores kunder. Logitech har udviklet professionelle gamer tastatur med en hel fantastisk ydeevne og kvalitet. På grafical.dk kan man også finde et mekanisk tastatur, som giver en bedre skriveoplevelse, og hvis der er en knap som går i stykker, vil det kun være den ene knap, som skal repareres. Skal du bruge dit tastatur i mange timer dagligt, kan du med fordel købe et ergonomisk tastatur, som sørger for at dine hænder og skuldre har en afslappende stilling, mens du arbejder. Du kan også bestille et bluetooth tastatur, hvor du kan connecte dit tastatur til din medieenhed og derved kan man ved tryk på en knap skifte mellem telefonen og computeren. For at læse mere om lige det tastatur, som du ønsker og dets unikke egenskaber og kvalitet, kan du altid klikke ind på det enkelte produkt.

Er du interesseret i andre produkter til dit trådløs tastatur

Søger du efter noget lækkert at sidde i, mens du gamer, arbejder eller kigger billeder af dine børn mm., så tag et kig på vores udvalg af gamerstole og kontorstole på grafical.dk. Her kan du finde den stol, som passer til netop dig, så du kan sidde mere komfortabel. Står du samtidig og mangler en mus eller en musemåtte, finder du også det her på webshoppen. Var det istedet et skriveunderlag, du skulle bruge til dit tastatur, så tag et smut forbi vores fine udvalg af skriveunderlag. Til den interesseret gamer har vi også super gode priser på trådløse gaming headset.

Til rengøring af tastaturer og andre svært tilgændelige steder, hvor støv ofte ophober sig, har vi et godt udvalg af komprimeret luft på dåse der er ideelt til at rense ud med. Det er især anvendeligt til steder, hvor vand vil skabe kortslutninger.

Hvordan laver man snabel a på tastatur

Tastaturet har rigtig mange smarte genveje og funktioner til tegn, søgemuligheder mm. Tegnet @ laves ved at holde tasten, hvor der står AltGr nede samtidig med, at du trykker på tasten med to-tallet. Du bruger et @, når du skal skrive en e-mail, hvor e-mailadressen altid skal indeholde et @.

Hvordan laver man umlaut på tastatur

Umlaut er de to prikker over et bogstav, som fx ä eller ö. Du laver tegnet ved at trykke på den tast, der sidder til venstre for din enter-tast og derefter trykker på det bogstav, som skal have et umlaut. På tasten er der tre forskellige tegn: pil op, umlaut og bølget lighedstegn.