Lerperler & keramikperler

Lerperler, dia. 10 mm, frugt, 200ass.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Perler af ler, keramik og porcelæn er små kunstværker. Perlerne består af naturlige råmaterialer. De er tit håndlavede, hvilket giver form, farve og påmalet motiv særlig udstråling. Du finder mange flotte perler med hvert sit motiv og form, ingen er 100% ens, hvilket er det fede ved, at lave perler af ler, intet bliver helt ens.

Keramik er betegnelsen for brændt ler. Det vil sige, at keramikperler er lerperler, det går under samme betegnelse. Processen for at lave keramik er meget lang og tager rigtig lang tid. Først skal perler formes, derefter skal de tørres og brændes i et åbent bål eller ovn. Derefter skal det males og brændes endnu engang. Når man brænder ler, fordamper vandet i leret og leret bliver helt tørt. Det gør det også svært at lave keramik, da der er stor chance for, at leret springer. Man skal sørge for, at leret ikke er for tykt, men heller ikke for tyndt.

Keramikperler kan du få i mange former og farver. De findes både som runde, firkantede, ovale, hjerteformede og i små figurer. Du kan få dem med meget store huller eller meget små huller. Perlerne er meget forskellige, hvilket giver perlerne et meget flot og rustikt look. Keramikperlerne har en flot blank overflade. Keramikperler kan bruges til halskæder, armbånd eller øreringe. Man kan lave rigtig mange fede designs med perlerne, de giver et helt eksklusivt look. Perlerne med små huller er flotte når man sætter dem på en helt tynd elastiksnøre og laver det til et armbånd eller halskæde. Så er der fuld fokus på de flotte perler og ikke så meget på snøren de sidder på, og elastiksnøre kan give sig, så armbåndet eller halskæden er let at få på.

Til de lerperler med lidt større huller er det flot at sætte dem på en knyttet nøglering eller lign. Det giver et personligt udtryk.

Keramikperler
Vores keramikperler er håndlavede, eksklusive lerperler i mange forskellige former. Vælg mellem polerede og mere rustikke overflader. Grafical har et hav af perler i forskellige former og faconer. Vi har i alt cirka 12.000 forskellige hobbyartikler, så du nemt kan finde alt hvad du skal bruge. Inspiration til smykkefremstilling finder du her, mange forskellige måder og idéer til, at fremstille smykker.

Vores keramik perler finder du i mange farver bl.a. grøn, rød, orange, blå, brun, sort og mange flere. Vores perler fås i mange forskellige former. Vi har ovale perler med store huller og blank overflade. Vi har også keramik perler der er firkantede, blomster og runde perler både med rustikke overflader men også med glatte overflader.

Alle vores keramikperler er håndlavede og brugt meget tid på. Ingen af perlerne er ens i hverken form og farve. Du finder et væld af perler med flotte mønstre og strukturer. Perlerne er lavet af ler, som er formet i hånden, derefter er leret tørret og brændt. Processen for keramik er lang og tidskrævende, derfor er perlerne også ofte en smule dyrere end andre perler.

De fleste perler leveres på en streng på 20 cm. I de fleste perlers tilfælde vil det sige du får cirka 13-18 perler. Du kan dog også få perler med væsentlig flere i pakken. Du kan få pakker med op til 200 strenge, hvilket svarer til cirka 3600 perler. Perlerne er i forskellige farver og med forskellige motiver. Perlerne er i en helt eksklusiv kvalitet til en god pris. Keramikperler er flotte at lave til smykker f.eks. øreringe er super flotte af disse perler , da perler er rustikke og flotte i sig selv. Du kan få mange forskellige ørebøjler, så tag et kig på linket.

Figurperler
Her finder du flotte figurperler, som er glaserede porcelænsperler i eksklusive udførelser. Figurperlerne leveres som oftest på strenge på cirka 20 cm. Det svarer til et sted mellem 10 og 15 perler. Figurperlerne er gode at bruge til både armbånd og halskæder, specielt børn er vilde med disse perler. Vælg blandt andet mellem små ugler, mariehøns, Babushka dukker, kopper, sommerfugle og mange andre figurer. Børnene kan få deres helt egen mulighed for, at mixe dyrene på kryds og tværs.

Perlerne er gode at bruge i børnehaver eller, hvis man har gang i et kreativt projekt derhjemme sammen med børnene. Børnene elsker disse perler og vil også gerne selv have et armbånd eller halskæde, måske en lille ekstra gave til næste fødselsdag. Perlerne er flotte, at sætte på en elastiksnor. Elastiksnoren gør at der kommer fokus på de flotte perler og mindre på snoren. Elastiksnoren kan udvide sig , så det er lettere for børn, at få armbåndet eller halskæden på. Elastiksnøre er også ofte meget småt i diameter, hvilket gør at det kan bruges til selv de helt små perler med meget lille hul.

Om snøren er meget synlig eller ej her det stor betydning for smykkets endelige design. Man kan sagtens lave smykker, hvor snøren er meget synlig det giver smykket et helt andet look, fremfor at det kun er perlerne der er i centrum. Du kan få mange gode råd og vejledning hos os. Du kan f.eks. se nogen af de forslag til armbånd vi er kommet med, og måske selv finde på dine egne udfra inspirationen du får fra os. Uanset om du laver et smykke helt magen til, eller du designer dit eget er du altid velkommen til at poste et billedet af armbåndet, halskæden, ringen eller øreringen på vores Facebook side.

Howlite-perler
Howlite er egentligt et mineral, der slibes ned til perler. Her kan du se howlite der blandt andet er formet som dødningehoveder - til det rigtig seje smykke. Du kan også få howliteperlerne, som stjerner, peacetegn, hjul og meget andet. Howliteperler fås i mange flotte og stærke farver det kan være farver, som rød, gul, grøn og blå, men det er ikke bare de farver, for farverne er der sat ekstra knald på.

Du kan være mange flotte, specielle og helt unikke smykker med disse perler. F.eks. et armbånd med dødningehoveder eller stjerner. Du kan også lave det flotteste lange halssmykke med peacetegn. Der er super mange muligheder og kun fantasien sætter grænser. Perlerne kan f.eks. også mixes, således man får et smykke der er en kombination af perlerne.

Perlerne er i dejlig størrelse. De fleste har en diameter på 15 mm og en hulstørrelse på 1,5 mm. Grundet perlerne har så små huller er perlerne flotte at bruge på en tynd snor hvor det er howliteperlerne der kommer i fokus. Det er flot, da perlerne har så mange forskellige farver, at de i forvejen sjæler opmærksomheden fra snøren. Derfor kan man ligeså godt tage flere howliteperler på snoren fremfor, at vise snoren frem. Smykkewire er meget holdbart og sprænger ikke ligeså let, som elastiksnor. Smykkewire giver et super flot smykke med lås , vælg lige den lås du allerhelst vil have . Vi har mange forskellige låse, blandt andet magnetlåse, stavlåse, twisterlåse, charmlåse, kroglåse og mange andre. Du kan på den måde kombinerer dit helt eget unikke smykke, som kun du har.

Du kan købe perlerne på strenge af 8 eller 1. Vi tilbyder også et helt sæt med materialer til 50 armbånd. Dette kit er godt at bruge til steder hvor der er mange kreative børn.

Indian beads
Indian beads er håndlavede lerperler af fimo/cernit. De fås i et væld af farver. Vælg mellem størrelser på 5 og 10 mm. i diameter. Indian beads er blandt andet helt perfekte til de lange halskæder - og de passer godt til det lidt mere rå look med lædersnøre og metalvedhæng.

Trend keramik
Trend keramik er en betegnelse for glaserede porcelænsperler i en eksklusiv kvalitet. Disse trend keramikperler fås både som runde, firkantede og hjerteformede i flotte farver, så der er noget for enhver smag. Du kan få trend keramik i mange blændende farver bl.a. rød, råhvid, blå, brun gul, lilla, pastel farver og meget andet.

Trend keramik kan bruges til armbånd, halskæder, nøgleringe, ørering kun fantasien sætter grænser for dig og din kreativitet. De er super flotte at bruge til armbånd, da du kan have flere på samme tid og dermed matche de forskellige armbånd. Det er knap så tidskrævende at lave et armbånd frem for en halskæde så, hvis du nu er god til at holde koncentrationen i længere tid af gangen, er det en god mulighed. For det skal jo selvfølgelig ikke forhindre dig i at lave super flotte kreative ting.

Når man laver keramik er det vigtigt at arbejde er tyndt, det gør det lettere at få alle luftbobler ud af leret. Luftboblerne gør, at leret kan sprænge under brændingen. Du kan finde værktøj der gør det lettere , at arbejde med leret. Værktøjet gør der letter forme og lave flot. Et godt trick inden du begynder, at lave keramik ud af dit er, at ælte leret ligesom du gør med en bolledej. Det gør, at luftboblerne i leret sprænges.

Ønsker du selv at lave trendy keramik, så tag et kig forbi vores ler, der finder du helt sikkert noget ler du kan bruge. Husk dog at læse beskrivelsen grundigt så du er sikker på du kan bruge det ler du vælger. Når du går i gang med, at lave keramik så husk det fif der kom ovenfor. Hvis der er andet du mangler inden du går i gang med leret, så tjek vores side vi har over 12.000 forskellige hobbyartikler, så du nemt kan finde alt hvad du skal bruge.


Lerperler
Her finder du vores brede sortiment af lerperler. Vælg mellem ensfarvede perler samt de de håndlavede runde lerperler med flotte blomstertegninger. Du kan lave utrolig flotte smykker med disse lerperler, blandt andet i kombination med vedhæng i sølv, som du finder lige her.

Der er utrolig mange lerperler, at vælge mellem. Der er bland andet ler roser, ler blomster og mange andre perler med flotte motiver malet på. Perlerne fås både i runde, aflange, flade og mange andre former.

Ler kan man finde i jorden og hos købmanden. Ler er en jordtype, ligesom der findes sandjord. Der findes mange forskellige typer ler, bl.a. selvhærdende ler og dekorationsler. Du kan også få ler i forskellige farver f.eks. rød ler, hudfarvet ler, sort ler, lyse gråt ler og hvidt ler.  

Lerperlerne er super flotte, som armbånd og halsbånd. De fleste af perler har meget små huler, derfor er elastiksnøre godt at bruge. Elastiksnøre kan fås meget meget tyndt. Du kan få perler med 300, 200, 150, 45, 40, 30, 26 og 16 stk. Der er stort udvalg at vælge mellem så tag et kig rundt på siden.

Et lille trick hvis hullet på perlen er vokset en smule sammen, således snøren ikke kan komme igennem, kan du stikke en nål igennem hulet. Så er der igen plads til snøren, så armbåndet kan laves færdigt.

Ler og keramikperler diverse
Keramikperler med mønster og matte keramikperler med blanke pletter giver et ret flot farvespil til dit næste smykke. Se vores store udvalg af perler i ler og keramik. Der er noget for enhver smag. Perlerne er meget unikke og gammeldags, hvilket kan være super fedt til et nymoderne outfit.

Perlerne kan både fås runde, ovale, tøndeformet, flade og mange andre former. Ler- og keramikperlerne kan fås i farverne råhvid, blå og grå beige, super skønne nedtonede farver, som går godt til mange ting. Perlerne er blanke på nær pletter der er matte. De kan få perlerne i 24 stk, 17 stk, 13 stk, 11 stk, 10 stk, 9 stk og i 200 strenge med perler, mængden af perler afhænger af hvilken perle du vælger. Ler- og keramikperlerne har en hulstørrelse på 2-3 mm, men dette afhænger specielt af hvilken perle du har valgt, så tjek beskrivelsen en ekstra gange så du er sikker på, at du har fået fat i de rigtige perler og kan bruge perlerne til den udvalgte snor.

Ler- og keramikperler kan bruges til halskæder eller armbånd, dette er det hyppigste perlerne bliver brugt til, men de kan også bruges til mange andre ting. Elastiksnøre er diskret og bruges specielt til armbånd, da det kan udvides, så armbåndet er let, at tage af og på.

Man kan få meget forskelligt værktøj der gør det lettere, at lave halskæder og armbånd. Prøv et af vores startkit der er det vigtigste du skal bruge til, at komme i gang med dit første armbånd eller halskæde. Startkittet indeholder, karabinlåse, wireklemmer, knudeskjulere, o-ringe og wire. Super smart sæt, at starte ud med. Du kan også finde en masse easykit, hvor der er alt i saml-selv-engle.