Rocaillesperler

Rocaillesperler i stort udvalg. Billige priser på rocailles perler til smykker ✓ Hurtig levering af rocaillesperle ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Rocaillesperler - Alt i Rocailles perler på Grafical.dk

Stort udvalg i rocaillesperler. Rocailles perler fås både med runde, bløde og mere ru kanter. Rocaillesperle fås i mange farvemix, så der er noget for enhver smag. Du kan få rocaillesperler i farverne soft rosa, soft grøn, sort kobolt blå, fersken, rosa og mange andre farver, dette var blot lidt af det store udvalg vi har vores rocailles perle i. Rocailles perler er perfekte på halsklæder og armbånd, bl.a. i en kombination med noget større perler. Det kunne være glaslinks perler, glaslinks har store huller med metalkerne, det er super flotte perler der kan fås i mange forskellige farver.

Hvad er en rocaillesperle?

En rocaillesperle er en lille glasperle i rørfacon. Vi har billige priser på rocaillesperler, som er små glasperler i mange former, farver og størrelser. Rocaiperlerne egner sig godt til smykker. Hurtig levering. 5 stjerner på Trustpilot og +15.000 anmeldelser. Rocailles perler er ikke kun flotte at bruge sammen med store perler. Rocaillesperle er også super flotte at bruge alene. Deres bløde og ru look gør rocailles perler super flotte, at bruge specielt på en elastiksnøre så stjæler snøren ikke opmærksomheden fra de smukke Rocaillesperler.

Rocaillesperler til smykker kan fås i flere forskellige størrelser

Størrelsen på rocaillesperle er angivet lige efter navnet på varen, det er skrevet med stort og fed skrift. Du kan få størrelser i rocaillesperler 6/0, 8/0, 11/0, 12/0 og 15/0, størrelserne angiver hvor store og hvor stort et hul der er i de pågældende rocailperler. Der står i beskrivelsesboksen under hver af vores rocailles perler hvor store de er og diameteren og hul størrelsen på den enkelte rocaillesperle.

Rocailles perler i god kvalitet

Vores rocaillesperler er super billige, flotte og i god kvalitet. Vi sikrer dig en sikker handel på nettet med levering af rocaillesperle inden for 1-3 hverdage. Fragten er altid billig på køb af rocailles perler, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du en e-mail, hver gang der sker noget nyt. Nogle gange indeholder nyhedsbrevet et tilbud på fri fragt eller lignende. Hvis du blot mangler et lille beløb til at komme over den normale grænse for fri fragt, så kig fordi vores tilbud på hobbyartikler, her kan du altid finde rocaillesperler eller en anden lille ting du mangler til det næste kreative projekt.

Her kan du se en kreativ idé med Rocailles perler, hvor det vises, hvordan du laver et armbånd med rocaillesperle og vedhæng. Vi har nok Danmarks største udvalg af rocai perler på shoppen, så du kan vælge og vrage mellem over hundrede forskellige rocai perler. Vi sælger også mange andre slags perler på Grafical.dk. Du kan se hele vores store udvalg af perler her.

Find andre idéer til smykker med rocaillesperler her. Det er blevet meget populært at lave sine egne smykker med rocai perler både for børn og voksne.

Køb billige rocailles perler på Grafical.dk, vi har måske Danmarks største sortiment af rocaillesperler online.