Træperler & naturperler

Lerperler, dia. 10 mm, frugt, 200ass.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Leder du efter flotte perler til smykkefremstilling, så er du kommet  til det rette sted. Hos Grafical.dk har vi et hav af flotte perler til billige penge og med hurtig levering. I vores webshop finder du eksklusive perler i ægte perlemorskaller, der er ægte ferskvandsperler i rigtig flot kvalitet, lavaperler med rustikke og ujævne overflader, stentøjsperler med marmorerede overflader og agatperler der fås i multi facet og som ensfarvet.

Har du brug for smykkedele og værktøj til fremstillingen af dine smykker, har vi et stort udvalg af både låse, karabinhager, endestykker, kæder, nøgleringe og smykkeværktøj. På Grafical.dk kan du også købe alt i perler til smykker.

Vi har mange naturlige perler at vælge imellem, det giver hurtigt et meget eksklusivt og enkelt udtryk. Nogle af vores træperler er fremstillet af kinesisk bærtræ, og andre er lavet af mørkt træ som har en synlig åretegning. Vi har også motivperler i træ, som er rigtig festlige, farverige og glade at se på. De findes både i smileys, blomster og som blandede motiver. På Grafical.dk har vi også et stort udvalg af træskiver i forskellige størrelser og trætyper.

Ønsker du at fremstille et smykke med perler, som ligger helt tæt på huden, er Oyster beads det du leder efter. Disse perler er lavet af knuste østersskaller og har en blank overflade med et tværgående hul, så de kommer til at ligge helt tæt ind til huden.

Agatperler er også en del af vores store sortiment. Disse perler er halv- ædelstensperler og giver et rigtig flot og unikt smykke. De findes i rigtig mange farver og mønstre, og kan kombineres med andre slags perler. Når du laver dine hjemmelavede smykker, har du sikkert brug for noget snøre og wire, til at holde på perlerne. Her finder du bl.a. bomuldsnøre, imiteret ruskind, lædersnøre og elastiksnøre.