Perleplader

Perleplader og stiftplader til ethvert perleprojekt. Her finder du vores store udvalg af billige perleplader fra Nabbi. Skal du til og igang med et perleprojekt, og mangler perleplader og strygeark til perler? Så er du kommet det rette sted. Her finder du alt det du skal bruge til formålet.

Find perleplader i mange forskellige størrelser og former
Vi har et stort sortiment af perleplader (også kaldet stiftplader) fra Nabbi til både medium (5x5mm) og jumbo (10x10mm) rørperler til billige penge og med hurtig levering. Vi har små perleplader, store perleplader, perleplader med dyr, perleplader med stjerner og de findes i mange forskellige former.

Beskæftigelse for hele familien
Man forbinder mest perler og perleplader med børn, men der findes også perleplader for voksne. Alle mennesker kan være kreative ung som gammel, så det er bare om at slå sig løs. Perle plader kan laves af hele familien og kan laves i mange forskellige former, størrelser og farver. Hele familien kan sætte sig omkring et bord og lave dekorationer som kan bruges rundt omkring i hjemmet. Det kan eksempelvis være pynt til højtiderne, hvor man vælger at lave påske perleplader, jule perleplader eller halloween perleplader til at hænge op i vinduerne eller på væggene. Det er også populært at lave magneter ud af perleplader, så har man også noget flot og unikt på køleskabet eller tavlen.

Giv en perleplade
Det kan være du vil være romantisk og lave et perleplade hjerte til konen eller andre søde perleplader. Hvis man er rigtig kreativ, kan man også lave et flot kort med en hilsen til en man holder af. Ud af perlepladerne kan man også lave æsker, som eksempelvis vil kunne bruges som gaveæsker. En perleplade kan også have en praktisk funktion, der kan laves et perleplade mønster som kan bruges som glasbrikker borddækningen.

Kan jeg bruge perleplader fra Nabbi med Hama perler?
Ja, uden problemer. Svenske Nabbi bruger nemlig de samme størrelser som Hama, det er kun farverne, der er forskellige.

Husk at du kan genskabe dine favoritfotos på perleplader
Nabbi har et stort udvalg af farver, og deres særlige serie af photo pearls, er med deres store farvespektrum velegnet til gengivelse af fotografier, hvor du på dine perleplader nemt kan genskabe dine fotografier, hvilket skaber nogle rigtig flotte billeder og motiver, som er mere unikke.

Det rette tilbehør gør det nemt at arbejde med perler
Udover vores store sortiment af stiftplader og perleplader finder du også strygepapir, til at stryge dit færdige motiv med, strygeark og selvklæbende ark her i kategorien. Når du er færdig med at lægge perler på dine perleplader, skal du bruge strygeark, som er et transparent papir til strygning. Så smelter perlerne sammen, og du kan hænge dem op som flotte uroer eller lignende. Prøv også de smarte selvklæbende ark som gør det nemt at færdiggøre dine perleplader helt uden at skulle stryge dem.

Lav smukke smykker med perler
Hvis du har planer om at skulle bruge Nabbi perler til at lave smykker af, så kan du helt bestemt også godt det. Der er naturligvis også mange andre slags perler at vælge imellem.
Vi har også rigtig mange spændende materialer til smykkefremstilling, så du kan komme igang med at lave et fint smykke til dig selv, eller en du holder af. Vi har altid billige priser, og vi har hurtig levering, så du hurtigt kan komme igang. Rigtig god fornøjelse.