Perleplader

Perleplader i forskellige varianter. Køb din Perleplade til lavpris. ✓ Alt på lager ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Perleplader » Perleplade til super priser

Perleplader og stiftplader til ethvert perleprojekt. Her finder du vores store udvalg af billige perleplader fra Nabbi. Skal du til at i gang med et perleprojekt, og mangler perleplader og strygeark til perler? Så er du kommet det rette sted. Her finder du alt det du skal bruge til formålet. Vi har billige perleplader i mange forskellige varianter. Her hos Grafical finder du både jule perleplader, sjove perleplader og søde perleplader til en rigtig god pris.

Find perleplader i mange forskellige størrelser og former

Vi har et stort sortiment af perleplader (også kaldet stiftplade) fra Nabbi til både medium (5x5mm) og jumbo (10x10mm) rørperler til billige penge og med hurtig levering. Vi har små perleplader, store perleplader, perleplader dyr, stjerne perleplade som kommer i mange forskellige former. Kig videre her på siden og find nogle super gode perleplade ideer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man sidder med sin perleplade. Husk også at få fat i fine perler til perleplader. Det kunne eksempelvis være perler fra vores store udvalg af rørperler, som du finder lige her.

I vores store udvalg kan du finde forskellige perleplade motiver. Du kan både finde perleplade hjerte, perleplade påske, firkantede perleplader og runde perleplader. De mest kendte er nok en rund perleplade, perleplader firkant og perleplader hjerter. Man kan bruge dem alle sammen til at lave præcis det mønster, man gerne vil lave. Derudover har vi også flotte perleplader med figurer. Det kan eksempelvis være perleplader af dyr. Disse figurer kan give rigtige gode perleplader ideer. Det er også meget nemme perleplader, da man bare skal sætte perlerne på til hele perlepladen er udfyldt. Så kan man lave en strygning af perleplader, og så er de ellers klart til at blive hængt op. Det er da super smart. Det kan også være med til at give en masse perleplade inspiration. Så du i fremtiden kan bruge de almindelige perleplader og selv lave figuren.

Perleplader og perler - En beskæftigelse for hele familien

Man forbinder mest perler og perleplader med børn, men der findes også perleplader for voksne. Alle mennesker kan være kreative ung som gammel, så det er bare om at slå sig løs. Perle plader kan laves af hele familien og kan laves i mange forskellige former, størrelser og farver. Hele familien kan sætte sig omkring et bord og lave dekorationer som kan bruges rundt omkring i hjemmet. Det kan eksempelvis være pynt til højtiderne, hvor man vælger at lave påske perleplader, jule perleplader eller halloween perleplader til at hænge op i vinduerne eller på væggene. Det er også populært at lave magneter ud af perleplader, så har man også noget flot og unikt på køleskabet eller tavlen. Under denne kategori kan du også finde kategorien, der omhandler perleplader jul, som selvfølgelig egner sig bedre til den højtid. Man kan dog bruge alle perleplader til at lave en perleplade jul.

Giv en perleplade

Det kan være du vil være romantisk og lave et perleplade hjerte til konen eller andre søde perleplader. Hvis man er rigtig kreativ, kan man også lave et flot kort med en hilsen til en man holder af. Ud af perlepladerne kan man også lave æsker, som eksempelvis vil kunne bruges som gaveæsker. En perle plade kan også have en praktisk funktion, der kan laves et perleplade mønster, som kan bruges som glasbrikker borddækningen.

Kan jeg bruge perleplader fra Nabbi med Hama perler?
Ja, uden problemer. Svenske Nabbi bruger nemlig de samme størrelser som Hama, det er kun farverne, der er forskellige.

Husk at du kan genskabe dine favoritfotos på perleplader

Nabbi har et stort udvalg af farver, og deres særlige serie af photo pearls, er med deres store farvespektrum velegnet til gengivelse af fotografier, hvor du på dine perleplader nemt kan genskabe dine fotografier, hvilket skaber nogle rigtig flotte billeder og motiver, som er mere unikke.

Husk tilbehør til perleplader

Udover vores store sortiment af stiftplader og perleplader finder du også strygepapir, til at stryge dit færdige motiv med, strygeark og selvklæbende ark her i kategorien. Når du er færdig med at lægge perler på dine perleplader, skal du bruge strygeark, som er et transparent papir til strygning. Så smelter perlerne sammen, og du kan hænge dem op som flotte uroer eller lignende. Prøv også de smarte selvklæbende ark som gør det nemt at færdiggøre dine perleplader helt uden at skulle stryge dem.

Lav smukke smykker med perler og perleplader

Hvis du har planer om at skulle bruge Nabbi perler til at lave smykker af, så kan du helt bestemt også godt det. Der er naturligvis også mange andre slags perler at vælge imellem. Du kan helt sikker søge en god perleplade skabelon frem, så du får lige præcis de smykker, du ønsker dig. Har du en god fantasi kan du jo sagtens selv lave smykkerne.
Vi har også rigtig mange spændende materialer til smykkefremstilling, så du kan komme i gang med at lave et fint smykke til dig selv, eller en du holder af. Vi har altid billige priser, og vi har hurtig levering, så du hurtigt kan komme igang. Rigtig god fornøjelse.