Plastperler & akrylperler

Bogstavperler, str. 6x6 mm, hulstr. 3 mm, 500 g, 700ml
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Står du mon og mangler perler? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af perler i alle regnbuens farver og i forskellige former. Der er både med mønstre, der er runde, firkantede, stribede, hjerter, blomster, stjerner og nogle med bogstaver. Der er snart ingen grænser for hvor kreativ du kan få lov at være med vores plast og akrylperler.

Når du laver armbånd og kæder, skal perlerne som regel sættes på noget. Og til dette formål har vi et stort udvalg af forskelligt snøre og wire til smykkefremstilling.

Har du brug for smykkedele og værktøj til fremstillingen, så har vi selvfølgelig også et stort udvalg  af forskellige magnetlåse, karabinhager, endestykker, kæder og værktøj til billige penge.

En rigtig god gave idé kunne være vores herlige voksperle sortimentskasse, hvor du får 32 stk. perleposer at give dig i kast med. Der er to str. perler i 6 og 10 mm. Hulstørrelserne er 1,5- 2mm. Perlerne bliver leveret i en Raaco Multi case med 32 løse rum i.

Vi har et rigtigt stort udvalg af de forskellige slags perler. Der er nogle i perlemors farver, der er voksperler, plastperler, mosgummi perler, perler i metallic farver, kongoperler med store huller i, akrylperler der er belagt med skinnende, farvede rhinsten og der er perler formet som terninger. Slip fantasien løs og giv dig i kast med at fremstille flotte smykker til enten dig selv eller til en du holder af. Der er ikke noget som at kunne glæde andre.