Perler til smykker

Køb perler til smykker billigt på Grafical.dk ✓ Kæmpe udvalg af perler til armbånd ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Facetmix, str. 3-15 mm, ass. farver, 400g
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Perler til smykker » Stort udvalg af perler til armbånd

Hvis du sidder med en lille smykkedesigner i maven, har vi hos Grafical.dk et stort udvalg af flotte perler til smykker til billige penge. Vi har bl.a. nikkelfrie charms og vedhæng med motiver. De fås både med farvet lak, forgyldt, forsølvet eller med speciel overflade fx med glitter. Hertil også et stort udvalg af perler til smykker, hvor flere fås i ægte sølv. Vi har alt lige fra et perle mix med forskellige perler til armbånd, fine fjer, engle, snefnug og kegler, til glimmerperler, ugler og elefanter. Der er masser af gode muligheder for at lave dit helt eget, personlige smykke med vores store udvalg af perler til smykker.

Lav selv smykker med perler til smykker

Det kan være du er ude i at lave en gave af perler til smykker til en der betyder meget for dig? Så kan man fx lave en lykkeamulet med en engel i og nogle fine perler smykker, eller man kan lave et personligt armbånd af perler til armbånd. Hvis du kender en der elsker elefanter. Så kan man evt. købe et fint elefant vedhæng og sætte i smykket. Vi har også rørperler og andre type perler på shoppen, du kan se hele udvalget af perler her.

Perler smykker og smykkedele

Når du laver smykker af perler til smykker, har du også brug for materialer hertil. Som bl.a. billige perler, karabinhager, perler til armbånd, kæder, låse nøgleringe og magnetlåse . Vi har et stort udvalg af krystal perler til smykker, perler til halskæder samt smykkedele og værktøj, som kan bruges til fremstillingen.

Typer af perler til armbånd

Vi har også et stort udvalg af sten perler til smykker, armbånds perler og forskelligt snøre og wire til din smykkefremstilling. Vi har fx bomuldsnøre, fletsnor, smykkewire, lædersnor, imiteret ruskind, elastiksnøre og forsølvet tråd. Så du kan både købe perler til smykker samt alt andet du skal bruge til lav selv smykker.

Billige perler

Har du brug for lidt bling- bling perler til smykker, så har vi nogle rigtig flotte glimmerperler, som kan bruges eksempelvis som perler til armbånd og give dit smykke et eksklusivt udseende. De forgyldte eller forsølvede perler har påsatte rhinsten på, som gør den glimtende og iøjnefaldende perler smykker. Hvis du er til Sterling sølv, er det også med i vores store udvalg af billige perler og vedhæng. De fås i antik, plates og børstet sølv.