Perlesæt

Hos Grafical.dk har vi forskellige perlesæt fra Nabbi i et hav af forskellige farver. Nabbi's rørperler kommer fra Sverige og er af samme type som Hama perler. Du kan få forskellige billige gaveæsker fra Nabbi. Vælg mellem flere gavepakninger, hvor du får motivets perleplade, tilhørende perler, samt strygepapir og inspirationsark. Find også et stort standardsortiment i gaveæske.

Sådan arbejder du med perlesæt

Når du er færdig med at lægge perler på stiftpladerne, skal du bruge strygeark, som er et transparent papir til strygning. Så smelter perlerne sammen, og du kan hænge dem op som flotte uroer eller lignende. Prøv også de smarte selvklæbende ark, som gør det nemt at færdiggøre perlepladerne helt uden at skulle stryge dem.

Vores små startersæt eller perlesæt er rigtig gode til børn, der skal igang med at udfolde deres kreative side. Startersættene findes med sjove figurer som fx en sommerfugl, en kat eller en løve. Du får i sættet 600 ass. medium rørperler med, 1 stk. perleplade (15x15cm), strygepapir og inspirationsark. Så kan dit barn komme rigtig godt igang, da der er noget at kigge efter og støtte sig op af.

Hvis du har planer om at skulle bruge Nabbi perlerne til at lave smykker af, så kan du helt bestemt også godt brug perlesæt til det. Der er naturligvis også mange andre slags perler at vælge imellem.

Vi har også rigtig mange spændende materialer til smykkefremstilling, så du kan komme igang med at lave et fint smykke til dig selv, eller en du holder af. Vi har altid billige priser på perlesæt, og vi har hurtig levering, så du hurtigt kan komme igang. Rigtig god fornøjelse :-)