Rørperler

Rørperler findes i alle regnbuens farver. Her kan du købe rørperler i pastel, neon, glitter og perlemorsfarver til billige priser. Skal du bruge helt almindelige rørperler, har vi perler i både medium og jumbo størrelser. Medium rørperler måler 5x5mm og har en hulstr. på 2,5mm. Jumbo rørperlerne måler 10x10mm og har en hulstr. på 5,5mm. Hertil har vi rigtig mange stiftplader i forskellige størrelser og former. Her kan du både vælge imellem plader med dyr, hjerter, stjerner, kvadrater, cirkler og sæt med forskellige designs. Husk altid at tjekke efter hvilke størrelse perle pladerne er beregnet til, inden du køber dem.

Der er også mulighed for at lave dine egne armbånd og halskæder med rørperlerne. Her kan du udover perler også finde blandt andet elastiksnøre og bomuldssnøre, til fremstillingen af dine personlige smykker. Du kan også tilføje et fint vedhæng til dit smykke som fx et forsølvet hjerte, og du finder også værktøj og forskellige slags låse.

Rørperler har vi nok alle leget med som barn, og du kan sætte fantasien helt fri med at sætte de små perler på plader i sjove mønstre eller mere realistiske motiver. Vi har også et stort udvalg af perler til smykker på Grafical.dk.

Du kan også fremstille dine egne kunstværker ud fra digitale billeder med nogle specielle rørperler som bliver kaldt Nabbi PhotoPearls (foto perler). Vi har blandt andet to størrelser startersæt med perler, så du kan starte ud med alt hvad du behøver til dit værk. Vælg mellem et sæt med 7.500 rørperler eller med 15.000 perler i 30 forskellige farver. Til startersættene tilhører der:  4 stk. stiftplader med målene 15x15, 4 selvklæbende ark og software installation til PC og MAC computere. Så kan du komme godt igang, uden at mangle noget.

Skal du holde styr på mange forskellige typer af rørperler, forskellige farver og størrelser? Så er der ikke noget bedre end lynlåsposer til jobbet! Vi har et stort udvalg her på siden.