+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-

Perler og smykkedele

Stort udvalg i smykkedele og perler finder du her. Priserne er helt i bund og du finder både værktøj, låse, kæder, ringe og alt hvad du skal bruge til smykkefremstilling. Se de mange muligheder der er og bliv inspireret til at lave dit eget unikke smykke. Smykkedele lyder som en lille nichedel af vores hobby-sortiment. Men det er faktisk lige det modsatte, for i denne varegruppe er der over 500 forskellige varenumre.

Her er alt hvad du skal bruge til smykkefremstilling såsom perler, låse, kæder, endestykker, ringe, mellemled og alle mulige andre smykkedele. Lyder det dyrt? Så tager du også fejl her, for priserne er helt i bund og samtidig er der billig fragt og mulighed for gratis levering, hvis du samler dine bestillinger lidt.

Perler har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af til dine personlige hjemmelavede smykker. Her kan nævnes glasperler, lerperler, metalperler og mange andre smykkedele.

Prøv at købe ind hos Grafical næste gang. Vi har rigtig hurtig levering og en god kundeservice, som altid er klar med hjælp og rådgivning omkring valg af perler og andre dele til smykkeproduktion.

Det er både billigere og mere tilfredsstillende at lave sine egne smykker, og så er det samtidig rigtig sjovt. Hvis du mangler inspiration, så har vi også mange kreative idéer samt trin-for-trin vejledning til hobbyaktiviteter som eksempelvis fremstilling af smykker med vores smykkedele og værktøj dertil.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top