6.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragtpris 59,-Fragtfrit fra 599,-

Rengøring

Hos Grafical.dk har vi et stort sortiment af diverse rengøringsmidler og tilbehør. Her finder du blandt andet fugtfortrænger, kemikalier, måtter, vaskepulver vejsalt og meget mere. Rengøring skal der jo til. Her på vores webshop har vi et stort udvalg inden for diverse ting til rengøring. Da vi sælger både til private, erhverv og institutioner køber alle til de samme faste laver priser.

Skal du have gang i den store rengøring i virksomheden er det fint at få bestilt alle tingene samlet. Klude, moppesystemer og måske svampe er blot nogle af de ting som er under varegruppen rengøring. Selvom der bliver gjort rent en gang i ugen på kontoret vil det på et tidspunkt blive nødvendigt måske at rense tæpperne eller vaske gardinerne. Hvis i mangler vaskepulver til maskinen kan i bestille det med vores sædvanlige hurtige levering.

En af de ting som du nok ikke lige ville tænke over under varegruppen rengøring er vejsalt. Men det sælger vi også og hvis du foretrækker at drysse det ud med en lille skovl kan vi også levere sådan en. Hvis du ikke vil bruge en skovl kan det anbefales at bruge handsker for at beskytte hænderne mod vejsaltet. Hvis du har taget hul på posen med salt kan du evt. lukke den med en poselukker eller bruge en plastpose eller sæk udenom.

Mest populære
Demineraliseret vand - 5 liter
Demineraliseret vand - 5 liter DKK 34,94
(DKK 27,95)
(Sælges i pakninger af 2 stk.)
Info/køb
Vaskemiddel, Bio-tex sport & active, 750 ml,
Vaskemiddel, Bio-tex sport & active, 750 ml, DKK 56,56
(DKK 45,25)
(Sælges i pakninger af 8 stk.)
Info/køb
Afkalker, Kalk A Ekstra, 1 l
Afkalker, Kalk A Ekstra, 1 l DKK 37,81
(DKK 30,25)
(Sælges i pakninger af 6 stk.)
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top