Skovle

Køb din skovl her. Vi har billige skovle i forskellige farver og størrelser. ✓ Stort udvalg ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Håndskovl - Vikan hvid 56755 - 1l
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 23-07-2024

Skovl » Køb billige skovle online

Køb dine nye skovle på Grafical.dk. Det danske vejr er blevet godt, og du er klar til at gå i haven og arbejde, men nu står du og mangler en skovl. Så er det jo godt, at du er kommet forbi Grafical.dk, da vi har et stort udvalg af forskellige skovle og i forskellige farver. Hvis du arbejder i stalden med kører, grise heste mm., så finder du også et udvalg af håndskovle, som er velegnet til fødevarer. Håndskovlene findes også i forskellige former og farver.

Hvilken skovl står du og mangler?

Du kan udføre dit havearbejde, når du har gode men også billige haveredskaber. Det er derfor vigtigt, at se på hvilket gravearbejde, du skal bruge dine skovle til. Vi har et stort udvalg af skovle fra Vikan, hvor man kan vælge imellem størrelsen på skaft til skovl, størrelsen på bladet og du kan få den i lige den farve du ønsker. Skovlen er velegnet til arbejde i forbindelse med levnedsmidler. Vi har flere forskellige håndskovle, bl.a. har vi den ergonomiske håndskovl, som er velegnet til at kunne opsamle tørre og våde fødevarer, hvis man arbejder i industrikøkken eller som landmand til dyrene. Vi sælger også det man kalder en øse, hvor der er hældetud i hver side. Den kan nemlig bruges til både højre og venstre hånd, så er det nemt for alle der skal bruge skovlen. En drænskovl har drænhuller i bladet, hvilket gør at væske fra levnedsmidler hurtigt kan afdrænes.

Er der forskel på skovl og spade?

Svaret er ja. Skovlen bliver ofte forvekslet med en spade. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvilken skovl du køber. En skovl har ofte kanter på siden af bladet, så når man skovler jord op, kan man få en større mængde jord på skovlen. En spade bruges til at løsne jorden og til at grave med, da den ikke har kanter på bladet. Dens blad er mere lige, så det er nemmere at stikke ned i jorden.

Mangler du andre haveredskaber?

Hvis du søger både en skovl og en kost, så kan du finde vores udvalg af koste lige her. Står du og mangler en affaldsspand til dit affald, kan du tage et kig på vores udendørs affaldsspande, så du nemt kan få sorteret dit affald og få det fragtet væk. Skal du have flyttet nogle tunge ting eller sække, kan du også på grafical.dk finde en sækkevogn til en rigtig skrappris.

Kender i sangen om en skovl og spade

Mange kender nok sangen, hvor omkvædet lyder: "med min hakke min skovl og min spade" Sangen hedder oprindeligt "Når vinteren rinder i grøft og i grav". Den er skrevet af Johan Skjoldborg, som engagerede sig for at forbedre den fattige del af landbefolkningens vilkår. Omkvædet er et udtryk for at gennem sin arbejdsindsats vil han kunne vinde en bedre fremtid og arbejdsglæde. Hvem ønsker ikke det? Derfor er vores produkter udviklet i en god kvalitet til en en rigtig skarp pris. Her er der også taget højde for at den lille skovl skal være ergonomisk korrekt, så arbejdsstillingen forbedres, og at man undgår håndskader.