Skovle

I denne varegruppe vil man kunne finde mange forskellige slags håndskovle som kan anvendes som et supplement til de lange skovle i arbejdssituationer, hvor det er mere praktisk med de korte skafte. Vælg mellem flere typer og farver inden for skovle. Se også Grafical’s udvalg af forskellige slags skrabere, som f.eks. håndskrabere og gulvskrabere.

https://www.grafical.dk/skrabere/

Det er en god ide at tjekke hver enkelte produkt varebeskrivelse, hvor man vil kunne finde mere information omkring hver skovl’s egenskaber og anvendelsesområde, men her kommer et lille udpluk af de skovle man vil kunne finde i denne varegruppe.

Der er for eksempel Vikan Hygiejne skovle som er med et fladt blad. Disse er især velegnet ved arbejde fra beholder til transportbånd.

Man kan også finde en god gammeldags sneskovl, som jo kan være ganske nyttig her i det kolde Danmark. De er naturligvis gode til at skovle sne, hvis man f.eks. kører fast. De kan dog også anvendes til opsamling af almindelig spild.

Man har også mulighed for skaffe en skovl med drænhuller, på den måde gør det muligt hurtigt at afdræne vand/væske fra levnedsmidler.

På nogle af Vikans nyere skovle, er ergonomien blevet forbedret væsentligt. Faconen på skaftet sikrer et godt og sikkert greb og dimensionen på skaftet er proportioneret, så det passer til hånden, således at musklerne ikke bliver trætte af at knuge om skaftet.