Rengøringsvogne

Rengøringsvogn i kæmpe udvalg. Køb Vileda rengøringsvogne billigt på Grafical.dk ✓ Super kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Tøjkurv Grå 60 liter - 5 stk
Før DKK 1.239,00
DKK 1.115,10 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Rengøringsvogn » Køb rengøringsvogne på tilbud

Her vil man kunne finde forskellige slags vogne. Lige fra rengøringsvogn til rulleborde. Vælg mellem dryp system til lommemopper, fugt system til velcro mopper, mini vogne, rullevogne, standard rengøringsvogn, vaskerivogn og Vileda rengøringsvogn. Man har for eksempel mulighed for at skaffe et rullebord i fiberplast. Den er i ergonomisk design, og ca. 50% lettere end alm. vogne. Hvilket gør den ganske let at rulle rundt, og dermed kan man altså minimere muskel belastninger og træthed.

Stort udvalg af Vileda rengøringsvogn

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af Vileda rengøringsvogn. Vileda er garanti for produkter af meget høj kvalitet og laves i de let genkendelige røde/blå/sorte farver, som er noget helt andet end hvis du f.eks. anskaffer dig en rengøringsvogn brugt. Du vil med det samme opleve en stor forskel på kvaliteten af din rengøringsvogn. Der findes et hav af forskellige varianter af rengøringsvogn, og de producerer bl.a. også Vileda rengøringsvogn børn. Vi har både små og støre rengøringsvogne, så der skulle være noget for enhver smag.

Du har ligeledes mulighed for at finde forskellige slags rullevogne og rengøringsvogne, som har et decideret formål. Det kunne for eksempel være en rullevogn, som er beregnet til at transportere en øl eller sodavands kasse.

Vælg den rigtige rengøringsvogn for dig

Selvom man ofte kan blive fristet af prisen, anbefaler vi ikke, at man bare køber den billigste rengøringsvogn man kan finde. Det er noget, som man skal arbejde med i rigtig mange timer, og derfor skal man sørge for, at man finder en rengøringsvogn i den rigtige størrelse, så man ikke får ergonomiske problemer. Det er meget individuelt hvilket udstyr der medfølger rengøringsvognene, så det nemmeste er faktisk at klikke ind på den enkelte rengøringsvogn for at finde ud af, hvad der følger med.

Husk også at købe en rengørings moppe til din rengøringsvogn. Se vores udvalg mopper.

Andre typer rengøringsvogne

Man kan også skaffe sig en såkaldt “dunkvogn” som navnet antyder, er denne vogn beregnet til at rulle forskellige slags dunke. Med denne vogn undgår man tunge løft af dunke. Hvis man læser varebeskrivelsen igennem, vil man kunne se det varenumre der passer netop til denne dunkvogn. Hvis man er på udkig efter en rengøringsvogn der er god til transport eller opbevaring af vasketøj, så findes også en decideret vaskerivogn med hjul. På denne model kan man også købe forskellige tilbehør som håndtage og vasketøjskurve.

Du kan også finde en komplet rengøringsvogn. Denne vogn er med 2x25 liter spand, samt presse inkluderet. Husk dog også at bestille skafter og mopper, dem kan du finde via dette link.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af tilbud på rengøringsvogne og andre spændende kampagner. Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål i forbindelse med din bestilling af rengøringsvogn, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.