Svupper

Køb en billig svupper » Klosetrenser til afløb og toilet af høj kvalitet.  ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb svupper » Klosetrenser til afløb og toilet.

Køb svupper til toilet hos Grafical.dk og spar penge. Du kan spare penge, hvis du gør dine svupper køb her. Vi leverer din nye toiletsvupper direkte til hoveddøren, det er ikke alene billigt, det er også nemt - og vi har hurtig levering.

Svupper til toilet, afløb eller vask

Hos Grafical finder du flere forskellige typer svupper i vores sortiment. Du kender garanteret den gængse "røde" svupper, der af mange bruges som et allround værktøj som svupper til afløb. Den fås i flere længder, der alle har en relativt stor sugekop. det sikrer, at den kan dække et større område. Dette er vigtigt, da en svupper netop virker ved at danne undertryk under sig. Hvis den ikke kan dække f.eks. hele afløbet, gør det svupperen mindre effektiv.
Vi anbefaler altid, at du har forskellige svuppere til dine afløb. Brug f.eks. aldrig den samme svupper til toilet, som du bruger til køkkenvask.

I vores sortiment finder du også en lille svupper. Eller rettere en svupper med en lille sugekop. Dens hoved passer godt i størrelsen til et toilet og med sit ekstra lange skaft, kan du bruge den uden risiko for at få ulækkert toiletvand på hænderne.

Hvordan bruger man en svupper?

Det er ret nemt at bruge en svupper, hvis du blot følger disse trin:

1 - Placer svupperen så dens sugekop dækker afløbet eller bunden af toilettet.
2. Skub eller klem svupperen nedad, så sugekoppen bliver tømt for luft - dette skaber et undertryk under sugekoppen.
3. Ryk tilbage i skaftet på svupperen
4. Gentag indtil proppen i afløbet eller toilettet er blevet løsnet.

Hvordan fjerner man en prop i et afløb uden en svupper?

De fleste der køber svupper, gør det af bitter erfaring efter at have stået uden en wc svupper, da der var brug for den. Som en lille service vil vi derfor her give et par råd til, hvordan du kan ordne et stoppet toilet uden brug af en toiletsvupper (eller klosetrenser, som de også kaldes).

Metode 1:
Ifør dig et par lange rengøringshandsker af gummi. Alternativt kan du også bruge et par plastikposer. Læg håndklæder rundt om toiletkummen, til at opsamle vand, der eventuelt måtte løbe over. Stik derefter den behandskede hånd ned i toilettet og skub til proppen. Det kan være nødvendigt at "grave" i den.
Når proppen har givet sig, skal du skylle efter med en spand varmt vand.

Metode 2:
Start med at lægge håndklæder rundt om toilettet til at opsamle vand, hvis det bliver nødvendigt. Hæld derefter godt med opvaskemiddel i toilettet. Fyld så toilettet helt op med varmt vand. Vent derefter et kvarter eller tyve minutter mens opvaskemidlet gør sig virkning. Vandet som du hældte i skulle nu gerne være sunket. Fyld igen varmt vand i og skyl efter med så meget fart det er muligt uden at vandet løber over. Gentag indtil vandet løbet ubesværet igennem.

Vi anbefaler naturligvis at bruge en svupper eller klosetrenser i stedet for ovenstående metoder, da det både er mere hygiejnisk og langt mindre besværligt.

Kan du stadig ikke få proppen ud af dit afløb efter at have forsøgt dig med en svupper, så anbefaler vi, at du kontakter en fagmand.

Har du brug for andet end en svupper?

Står du og mangler andet end en svupper? Hos Grafical har vi også et enormt sortiment af husholdningsprodukter, rengøringsmidler, kontorartikler samt alt hvad du har brug for til dine hobbyprojekter.

Har du spørgsmål til vores svupper sortiment?

Du er altid meget velkommen til at skrive eller ringe til vores søde kundeservicemedarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette svupper eller andet du skal bruge. De svarer hurtigt på dine spørgsmål.