Børster

Radiatorbørste, hvid, 3 cm,
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du Graficals brede udvalg af opvaskebørster, toiletbørster og vaskebørster til den daglige rengøring samt specialbørster som rørbørster, kærnebørster mv. Vælg mellem rigtig mange forskellige farver og udformninger. Er du typen, der kan lide at finde det helt rigtige værktøj til opgaven og ikke bare vil nøjes med det første og det bedste, du kan finde, så skal du kigge efter børster her.

Har du et bestemt farvetema i køkkenet, du gerne vil bevare, så har vi opvaskebørster i et hav af forskellige farver og hårdheder, så du ikke behøver at gå på kompromis med at vælge et børste, der enten er for hård eller blød.

Skal du rengøre spande eller andre overflader, der kræver at der skal skures for at få skidtet af, har vi flere forskellige typer håndtag, så du kan skifte mellem, hvad der passer bedst og hvis du bliver træt eller får ondt, så har du har brug for en anden arbejdsstilling. Der er forskellige ergonomiske greb, der mindsker belastningen på håndledet.

Det er ikke altid, at en børste er det bedste valg til rengøringen. Du får sikkert også brug for en svamp til at gnubbe med, så du får det mest genstridige skidt af.

Mange af vores børster kan rengøres i opvaskemaskinen, så de ikke bliver fyldt med bakterier og så de holder længere.
Til rengøring af biler eller beskidte gummistøvler kan det være godt med en børste, der kan skrues en vandslange på, så vandet løber igennem børsten. Kig efter børster med vandgennemløb.

Er det svært at komme til det du skal rengøre, kan det være nødvendigt at bruge en rørrenser. Hvis du søger mere specifikke børster til toilettet, kan du se det store udvalg lige her.