Vasketøjskurv

Vasketøjskurv i stort udvalg. Få billig vasketøjskurv flet og vasketøjskurv plast her. ✓ God kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Tøjkurv Grå 60 liter - 5 stk
Før DKK 1.159,00
DKK 927,20 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Vasketøjskurv » Køb billige vasketøjskurve på hjul

Vasketøjskurv er en nødvendighed at have i alle hjem. I nogle tilfælde måske mere end bare en vasketøjskurv. Vasketøjskurv er ikke noget de fleste tænker så meget over, men noget som alle anvender næsten dagligt. De fleste har en standard plast vasketøjskurv, som vi også forhandler her på siden med 60 liter i volumen, som faktisk er en rigtig god størrelse til de fleste. Men her hos Grafical.dk forhandler vi faktisk også en række mobile vasketøjskurve i top kvalitet. Så leder du efter en smart vasketøjskurv? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Kig videre her på siden og find en billig vasketøjskurv, der passer perfekt til dit behov.

Vasketøjskurv i flere varianter

En vasketøjskurv fra Grafical.dk kan komme i flere forskellige varianter. Her kan man både få vasketøjskurv plast og vasketøjskurv stof. De fleste kender nok den typiske plastik vasketøjskurv i flet som er meget anvendelig og ikke særlig dyr. De kommer ofte i forskellige størrelser, så man både kan få en lille vasketøjskurv og en stor vasketøjskurv alt afhængig af, hvor meget vasketøj man egentlig har. En vasketøjskurv stor er selvfølgelig også rar at have, hvis man ikke lige gider at skulle vaske tøj så tit, og man har rigeligt med rent tøj i skabet. Når man vasker tøj, er det vigtigt at man sorterer det hvide fra det farvede. Ellers ender man med hvidt tøj som virkelig ikke er særlig hvidt længere, og det er jo ret træls. Der kan man med fordel anskaffe sig en vasketøjskurv sortering. Det er egentlig bare en dobbelt vasketøjskurv som er en opdelt vasketøjskurv med flere rum. Så har man nemlig mulighed for at lægge det hvide tøj i det ene rum og det farvede tøj i det andet rum, og så er tøjvasken meget hurtigere, fordi man hele tiden har tøjet sorteret. Det er da super smart og tidsbesparende!

Har du fundet en vasketøjskurv dobbelt, du synes er super smart, men gerne vil have ekstra besparelser? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Som førstegangstilmelder får man en bonuskode med nyhedsbrevet, så man sparer 10% på alle varer, der ikke er nedsat i forvejen. Derudover får du altid besked inden vi har flotte kampagner på vasketøjskurv opdelt og vasketøjskurv på hjul. Så er du helt sikker på, at kunne gøre et godt køb på vasketøjskurv flet.

Flettet vasketøjskurv i flere formater og farver

En flet vasketøjskurv kan fås i flere former. Mange kender den nok som en lille rund vasketøjskurv, men man kan faktisk også få den som en firkantet vasketøjskurv, hvis man synes, det er bedre. Den firkantede kan også typisk indeholde lidt mere vasketøj en den runde. Derudover kan man også få den firkantede som vasketøjskurv med låg, så man kan gemme sit vasketøj lidt væk. Hvis du nu ikke bruger den som vasketøjskurv til skab, og kurven står fremme hvor gæster kan se den, er det måske rart at kunne lukke den lidt til, så alle ikke kan se ens beskidte vasketøj. Begge af disse plast vasketøjskurv kan fås i flere farver. Det er både muligt at finde en sort vasketøjskurv plastik og en hvid vasketøjskurv i plast. Det er også muligt at få denne variant i blå, men de typiske farver som folk vælger er sort og hvid. Tag et kig her på siden og find et vasketøjskurv tilbud, så du slipper for at have dit vasketøj til at ligge og flyde på gulvet. Køb vasketøjskurv i dag og vi leverer hurtigt direkte til din adresse.

Skal du have gang i den helt store hovedrengøring? Så husk at tage et kig på vores mange rengøringsrekvisitter, så det hele bliver skinende rent. Vi har også alle de rengøringsmidler, du skal bruge til super billige priser.

Vasketøjskurv på hjul

Har du fundet ud af om du vil have en vasketøjskurv sort eller en vasketøjskurv hvid? Og nu vil du gerne have lidt ekstra tilbehør, så du ender med en flot vasketøjskurv, der kan klare alle opgaverne for dig? Så har vi også vasketøjskurve på hjul, så den bliver mere mobil og super nem at flytte rundt på. Det er meget populært at have en vasketøjskurv med hjul, fordi det også gør tøjvasken lettere efter vask. Hvis tøjet skal hænges op, er det rart at man ikke skal gå frem og tilbage til sin kurv. Der er det meget lettere, at man bare kan skubbe den hen til, der hvor man står. Du kan også købe en vasketøjskurv kurv på stativ med hjul, så hvis du har flere forskellige vasketøjskurve af samme størrelse, er det muligt at skifte dem ud i stativet. Det er smart, hvis man både har vasketøjskurve med beskidt tøj og vasketøjskurve med rent tøj. Så hvis du leder efter en vasketøjskurv på kørestel til gode pris, kan vi her hos Grafical.dk helt sikkert hjælpe dig.

Mere end bare en kurv til vasketøj

Blev du også overrasket over de mange muligheder i vasketøjskurve? En vasketøjs kurv kan også sagtens bruges til at opbevare andre ting, hvis der er brug for det i en periode. De er ret robuste og nemme at flytte rundt på. Skal man eksempelvis flytte og er løbet tør for flyttekasser, kan man lige smide lidt af sine ting i sin vasketøjskurv firkantet, og så kan man sagtens opbevare og transportere dem på den måde. Har man lidt ekstra ting, man ikke lige ved hvor man skal opbevare, kan man også sagtens lægge dem i sin vasketøjskurv hjul, så den er hurtig og nemt at sætte væk, når man får gæster. Der er masser af muligheder med vasketøjskurve fra Grafical.dk. Køb din tøjkurv plast til tilbudspriser lige her på siden.