Pimpsten

Pimpsten i flere varianter til optimal rengøring. Super billige priser på pimpsten ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Pimpsten » Danmarks bedste priser på pimpsten

Super priser på pimp til rengøring af toilet. Skal du i gang med den helt store rengøring? Så vær helt sikker på at toilettet er skindende rent med pimpsten fra Grafical.dk. Du kan både finde helt almindelig pimpsten til toilet samt pimpsten med håndtag, som kan gøre det lettere at nå ordentligt rundt. Du finder vores udvalg af billige pimpsten lige her på siden. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Hvad er pimpsten?

Pimpsten kan faktisk bruges til mange forskellige ting, der ikke nødvendigvis behøver at have med rengøring af dit toilet at gøre. Pimpsten til fødder og tænder er nemlig også noget, som bliver brugt i dagligdagen. Indenfor tandlægefaget bruges pimpsten nemlig til slibning og tandrensning. Indenfor personlig pleje bruges pimpsten til at fjerne hård hud på fødderne. Varerne i denne produktgruppe er dog hovedsageligt pimpsten wc, så man kan få fjernet alle de trælse render og kalk i toilettet.

Men hvad er pimpsten egentlig? Helt basalt er den en vulkansk stenart, der opstår som skum fra lava, så det nemt flyder ovenpå vand. Derfor dannes denne stenart også hovedsageligt kun under lavaudbrud.

Hvad bruger man pimpsten til?

Pimpsten bruges hovedsageligt til at fjerne hård hud på fødder, knæ og albuer. Dog er det også meget populære indenfor rengøring, da pimpstenen let fjerne sort render og kalk i toilettet. Du kan her på siden finde forskellige varianter af pimpsten toilet så badeværelset er helt klar til gæster. Produkterne du finder her på siden er uden pimpsten kemi. Så du kan gøre toilettet rent helt uden brug af kemi. Du kan også finde ekstra ting til toiletrengøringen lige her hos Grafical.dk.

Flere varianter af pimpsten rengøring og WC skurestick

Her på siden finder du også populære Minatol skuretick som egner sig rigtig godt til rengøring af toilettet. Du finder alt, der skal bruges til rengøringen hos Grafical.dk. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af både rengøringsmidler og rengøringsartikler. Så der er absolut ingen undskyldning for ikke at være klar til hovedrengøringen. Med vores hurtige levering kan du nemlig have det hele på meget få dage. Køb både billige Minatol WC skurestick og pimpsten hos Grafical.dk i dag.