Pimpsten

Pimpsten WC til udsalgspris. Fjern effektivt kalk i toilet med pimpsten med håndtag ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ 4,7 score på Trustpilot

Pimpsten » Køb WC skurestick billigt på Grafical.dk

Super priser på pimp til rengøring af toilet. Skal du i gang med den helt store rengøring? Så vær helt sikker på at toilettet er skindende rent med pimpsten WC fra Grafical.dk. Du kan både finde helt almindelig pimpsten til toilet samt pimpsten WC med håndtag, som kan gøre det lettere at nå ordentligt rundt. Du finder vores udvalg af billige pimpsten fodpleje lige her på siden. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage. Så lige så snart du har gennemført din bestilling af pimpsten WC, så sørger vi for at levere din ordre hurtigt og sikkert til dig. Har du brug for hjælp til at færdiggøre dit køb, eller skal du have hjælp til at vælge pimpsten, så sidder vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig videre på mail eller telefon i hele vores åbningstid.

Hvad er pimpsten?

Pimpsten kan faktisk bruges til mange forskellige ting, der ikke nødvendigvis behøver at have med rengøring af dit toilet at gøre. Pimpsten til fødder og pimpsten til tænder er nemlig også noget, som bliver brugt i dagligdagen. Indenfor tandlægefaget bruges pimpsten nemlig til slibning og tandrensning. Indenfor personlig pleje bruges pimpsten til at fjerne hård hud på fødderne. Varerne i denne produktgruppe er dog hovedsageligt pimpsten til WC, så man kan få fjernet alle de trælse render og kalk i toilet evt. med en WC skurestick.

Men hvad er pimpsten egentlig? Helt basalt er den en vulkansk stenart, der opstår som skum fra lava, så det nemt flyder ovenpå vand. Derfor dannes denne stenart også hovedsageligt kun under lavaudbrud og kaldes også for lavasten.

Hvad bruger man pimpsten WC til?

Pimpsten fodpleje bruges hovedsageligt til at fjerne hård hud på fødder, knæ og albuer. Dog er det også meget populære indenfor rengøring, da pimpstenen let fjerne sort render og kalk i toilet. Du kan her på siden finde forskellige varianter af pimpsten toilet så badeværelset er helt klar til gæster. Produkterne du finder her på siden er uden pimpsten kemi. Så du kan gøre toilettet rent helt uden brug af kemi. Du kan også finde ekstra ting til toiletrengøringen lige her hos Grafical.dk.

De bedste værktøjer til at fjerne de grimme kalkbelægninger er kalkfjerner, toiletbørste og pimpsten WC. Først bruger man toiletbørsten uden rengøringsmidler, så man på den måde kan få så meget snavs væk som muligt. Det næste du skal gøre er at afkalke toilettet med din kalkfjerner. Det står bag på produktet, hvor længe det skal sidde. Når det har siddet i den angivne tid, giver du igen toilettet en tur med toiletbørsten. Til sidst gør du din pimpsten til toilet våd, og skraber med den på kalkbelægningerne. Nu kan du skylle ud, og du skulle gerne have et helt rent toilet.

Flere varianter af pimpsten rengøring og WC skurestick

Her på siden finder du også populære Minatol skuretick som egner sig rigtig godt til rengøring af toilettet. Du finder alt, der skal bruges til rengøringen hos Grafical.dk. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af både rengøringsmidler og rengøringsartikler. Så der er absolut ingen undskyldning for ikke at være klar til hovedrengøringen. Med vores hurtige levering kan du nemlig have det hele på meget få dage. Køb både billige Minatol WC skurestick, pimpsten til planter og pimpsten til toilet hos Grafical.dk i dag.