Viskestykker

Billige viskestykker i stort udvalg. Viskestykke til super online priser. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Viskestykker » Viskestykke til super priser

Mangler du nye viskestykker i god kvalitet til køkkenet eller rengøringen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Grafical.dk har vi nemlig flere varianter af billige viskestykker, som du kender dem. Du kan enten få hvide viskestykker uden farve overhovedet eller de kendte hvide viskestykker med tern i enten blå eller rød farve. Køb dit viskestykke hos Grafical.dk i dag, og få leveret direkte til adressen indenfor 3 hverdage. Så har du altid gode viskestykker til en billig pris.

Køb viskestykker til super pris

Her på siden finder du de bedste viskestykker til brug i køkken. Viskestykker bruges i køkkenet til et væld af forskellige ting. Først og fremmest bruge man viskestykke til at tørre sine gryder og pander af efter opvasken. Men viskestykker fungere også som et godt alternativ til grydelapper, da man ikke brænder fingrene med et godt viskestykke. Derfor ser man også ofte at mange kokke bruge viskestykket til begge ting, så man ikke også skal ud og finde billige grydelapper. Et viskestykke bliver også brugt som et værktøj til at skabe bedre friktion mellem fingre og eksempelvis et låg. Så har du problemer med at få låget af syltetøjsglasset, kan man med fordel anvende et viskestykke, så man får et bedre greb om låget. Du kan se alle vores gode kokkeviskestykker tilbud her på siden.

Et hviskestykke kan også komme i forskellige farver i dag. Dog er der mange, der foretrækker de hvide viskestykker, fordi de giver et mere positivt blik på renlighed. Derfor kan du også som udgangspunkt kun købe hvide viskestykker hos Grafical.dk, da det klart er det mest populære. Her på siden finder du forskellige kokke viskestykker til rigtig gode priser. Står du og mangler et hviskestykke hurtigt, har vi heldigvis rigtig hurtig levering, så du ikke skal vente længe.

Hvad er et viskestykke?

Et viskestykke er en form for klud, der suger vand og sæbe. Derfor egner et viskestykke sig rigtig godt til aftørring efter rengøring. Et viskestykke består ofte af 100% bomuld, som gør dem meget behagelige at bruge og arbejde med. Det er vigtigt, at man husker at vaske sine viskestykker, så du ikke mister formålet med at kunne tørre vand og sæbe rester op, uden at gøre overfladerne beskidte. Til at starte med, kan man også med fordel vaske sin viskestykker med det samme man får dem. På den måde øger man nemlig sugeevnen på viskerstykker, så rengøringsformålet bliver endnu bedre. Her på siden finder du flere hviskestykker, der kan bruges perfekt i dit køkken.

Vi har også helt hvide viskestykker man kan male på, hvis børnene er klar til et sjovt hobbyprojekt. Børnene kan få et viskestykke hver, og derefter udføre deres kreative evner. Så selvom viskerstykker typisk forbindes med rengøring, kan man sagtens lave andre ting med et fint viskestykke. Køb dit viskestykke billigt hos Grafical.dk.

Masser af viskestykker tilbud

Hos Grafical.dk har vi altid en masse tilbud på alle vores produkter. Søger du rigtig gode viskestykker tilbud, er du kommer til det helt rigtige sted. Vi har nemlig ofte kampagnetilbud på vores rengøringsartikler, så du kan spare ekstra på dit køb af viskestykker. Du kan altid få besked inden, vi har kampagnetilbud på viskestykker ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk. Første gang du tilmelder dig, får du også en bonuskode, hvor du sparer 10% på din næste ordre. Det er helt gratis.

Overvejer du at blive bruger hos Grafical.dk? Ved at oprette dig som bruger, optjener du 5% bonus på alle dine ordre. Man kan bruge bonussen på sin næste ordre eller vente og spare bonussen op. På den måde får man altid lidt billigere viskestykker, og det koster ingenting at være medlem hos os. Køb billige viskestykker som bruger, og start med at optjen din bonus allerede i dag.

Vidste du godt, at et viskestykke på engelsk er 'dishtowel'. Selvom du ikke behøver at vide, hvad viskestykke engelsk er, for at handle hos os, er det altid rart at vide. Er du i tvivl om vask af viskestykker, og hvad du præcist skal gøre med dit viskestykke efter brug? Nedenunder kan du se vores FAQ om viskestykker vask og meget mere. Der får du blandt andet svar på vask af håndklæder og viskestykker, samt hvor ofte du bør vask viskestykker.

Mangler du andet end et viskestykke?

Måske står du og mangler andet end bare et enkelt viskestykke eller flere viskestykker. Hos Grafical kan du finde et stort udvalg af forskelligt køkkentilbehør såsom husholdningsfilm og alufolie. Der begge er gode (og mere hygiejniske) alternativer til at bare at smække et viskestykke over et fad eller en skål, inden du stiller den i køleskabet.

Viskestykker FAQ

Nedenfor kan du se nogle af de mest stillede spørgsmål, når det kommer til viskestykker.

Hvad skal viskestykker vaskes på?

Typisk vil et langt program på 60 grader være nok. Har viskestykket været i kontakt med kød skal viskestykket vaskes med 95 grader.

Hvor ofte skal man skifte viskestykker?

Hvis man kun bruger viskestykker til almindelig aftørring, kan det godt holde sig et par dage uden vask. Ved kontakt med fødevarer anbefales det at vaske viskestykker efter brug.

Hvordan vasker man viskestykker?

Et viskestykke skal altid vaskes i vaskemaskine med højt gradetal. Selvfølgelig sammen med vaskemiddel for at fjerne så mange bakterier som muligt.

Kan man vaske undertøj og viskestykker sammen?

Ja, det kan man sagtens. Hvis temperaturen på vasken er 60 grader eller over, kan man vaske sit undertøj og sine viskestykker sammen.