Naturperler

Naturperler i stort udvalg. Billig naturperle i mange forskellige varianter på tilbud ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Naturperler » Køb naturperle til skarpe priser her

Her finder du vores kæmpe sortiment af naturperler. Dvs. en naturperle lavet af naturens egne produkter, hvad end det er kokosperler, lavet af kokosnød, agatperler lavet af agatsten eller f.eks. perlemorsperler lavet af det smukkeste perlemor. Naturligvis har vi naturperler til en yderst favorabel pris. På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af naturperler i mange forskellige farver og varianter. Klik dig igennem vores sortiment, og find de perlekæde naturperler, som du står og mangler. Det eneste du skal gøre er at gennemføre din bestilling af naturperler, så sørger vi for at levere din ordre hurtigt og sikkert direkte til dig.

Naturperler i forskellige varianter?

Der findes mange forskellige naturperler, hvor de alle har deres særlige egenskaber og kendetegn. Det kan være, at du f.eks. skal lave perlekæde naturperler, øreringe med naturperler eller nogle helt andre smukke smykker lavet med naturperler. Nedenunder har vi lavet en oversigt over de forskellige naturperler, så du kan blive klogere på, hvad hver naturperle især kan.

Agatperler naturperler

Agatperler er halv-ædelsten, og er utrolig smukke i ethvert smykke. Fås både som multi facet og ensfarvede. Brug agatperler i armbånd samspil med andre typer perler for at skabe et unikt smykke. Se det store udvalg af agatperler lige her.

Ferskvands naturperle

Her har du vores sortiment af ægte ferskvandsperler i en rigtig flot kvalitet. Vælg mellem rigtig mange nuancer og udformninger. Brug ferskvandsperler i halskæder og armbånd, hvis du ønsker et eksklusivt hjemmelavet smykke.  

Kokosperler

Kokosnøddeperler er flotte perler med unikke farvekombinationer. Kokosperler har et naturligt look - brug dem blandt andet i lange halskæder og matchende armbånd. De fleste af vores kokosperler leveres på strenge.

Lavaperler

Lavaperler har rustikke og ujævne overflader, og matcher især rå smykker rigtigt godt. Vi har i alt cirka 12.000 forskellige hobbyartikler, så du nemt kan finde alt hvad du skal bruge.

Oyster Beads naturperler

Oyster beads er flade perler af knuste østersskaller. Oysterbeads har en blank overflade og tværgående hul, så de kommer til at ligge ind til huden på smykket. Du kan lave utrolig flotte armbånd og halskæder med denne type perle. Oyster beads leveres på streng.  

Perlemorsperler

Her finder du de eksklusive perlemorsperler i ægte perlemorsskaller i meget flot kvalitet. De flotte perler i perlemor leveres på strenge og giver dig mulighed for at lave utrolig smukke halskæder, armbånd eller måske øreringe. Perlemorsperler fås i flere former, blandt andet stjerner, firkanter og blomster med hul.

Sten naturperle

Her finder du de smukke og moderigtige stentøjsperler med marmorerede overflader. Du kan vælge mellem flere gode faconer, heriblandt "popcorn" og helt runde stenperler. Farverne spænder fra de helt naturlige til klare rene farver, så der er noget at hente for enhver smag.

Klik her og find inspiration til hvordan du kan lave dine egne smykker med naturperler.