Naturperler

Her finder du vores kæmpe sortiment af naturperler. Dvs. perler lavet af naturens egne produkter, hvad end det er kokosperler, lavet af kokosnød, agatperler lavet af agatsten eller f.eks. perlemorsperler lavet af det smukkeste perlemor. Naturligvis altid til en yderst favorabel pris.

Agatperler
Agatperler er halv-ædelsten, og er utrolig smukke i ethvert smykke. Fås både som multi facet og ensfarvede. Brug agatperler i armbånd samspil med andre typer perler for at skabe et unikt smykke. Se det store udvalg af agatperler lige her.

Ferskvandsperler
Her har du vores sortiment af ægte ferskvandsperler i en rigtig flot kvalitet. Vælg mellem rigtig mange nuancer og udformninger. Brug ferskvandsperler i halskæder og armbånd, hvis du ønsker et eksklusivt hjemmelavet smykke.  

Kokosperler
Kokosnøddeperler er flotte perler med unikke farvekombinationer. Kokosperler har et naturligt look - brug dem blandt andet i lange halskæder og matchende armbånd. De fleste af vores kokosperler leveres på strenge.

Lavaperler
Lavaperler har rustikke og ujævne overflader, og matcher især rå smykker rigtigt godt. Vi har i alt cirka 12.000 forskellige hobbyartikler, så du nemt kan finde alt hvad du skal bruge.

Oyster Beads
Oyster beads er flade perler af knuste østersskaller. Oysterbeads har en blank overflade og tværgående hul, så de kommer til at ligge ind til huden på smykket. Du kan lave utrolig flotte armbånd og halskæder med denne type perle. Oyster beads leveres på streng.  

Perlemorsperler
Her finder du de eksklusive perlemorsperler i ægte perlemorsskaller i meget flot kvalitet. De flotte perler i perlemor leveres på strenge og giver dig mulighed for at lave utrolig smukke halskæder, armbånd eller måske øreringe. Perlemorsperler fås i flere former, blandt andet stjerner, firkanter og blomster med hul.

Stenperler
Her finder du de smukke og moderigtige stentøjsperler med marmorerede overflader. Du kan vælge mellem flere gode faconer, heriblandt "popcorn" og helt runde stenperler. Farverne spænder fra de helt naturlige til klare rene farver, så der er noget at hente for enhver smag.