Rocaiperler

Stort udvalg i rocaiperler. Rocai glasperler fås både med bløde, runde og mere ru kanter. Rocaiperler fås i mange farvemix, så der er noget for enhver smag. Du kan få dem i farverne soft grøn, soft rosa, sort kobolt blå, fersken, rosa og mange andre farver, dette var blot få af det store udvalg vi har vores perler i. Perfekte på armbånd og halskæder, bl.a. i en kombination med noget større perler.  Det kunne være glaslinks perler, perlerne har store huller med metalkerne, rigtig flotte perler der kan fås i mange forskellige farver.

Rocaiperler til smykker kan fås i flere forskellige størrelser. Størrelserne er angivet lige efter navnet på varen, det er skrevet med stort og fed skrift. Du kan få størrelser i rocaiperler 6/0, 8/0, 11/0, 12/0 og 15/0, størrelserne angiver hvor store og hvor stort et hul der er i perlen. Der står i beskrivelsesboksen under hver vare hvor store i er og/eller diameteren og hul størrelsen på Rocaiperlen.

Hvad er rocaiperler?
Rocaiperler er små glasperler i rørfacon.

Rocaiperler er ikke kun flotte at bruge sammen med store perler. De er også super flotte at bruge alene. Deres ru og bløde look gør dem super flotte, at bruge specielt på en elastiksnøre så stjæler snøren ikke opmærksomheden fra de fantastiske Rocaiperler.

Vores rocaiperler er super billige, flotte og i god kvalitet. Vi sikrer dig en sikker handel på nettet med levering inden for 1-3 hverdage. Fragten er altid billig, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du få en e-mail, hver gang der sker noget nyt. Nogen gange indeholder nyhedsbrevet et tilbud på fri fragt eller lignende. Hvis du blot mangler et lille beløb til at komme over den normale grænse for fri fragt, så kig fordi tilbud på hobbyvarer, her kan du altid finde rocaiperler eller en anden lille ting du mangler til det næste kreative projekt.

Her kan du se en kreativ idé med Rocaiperler.

Køb billige rocaiperler på Grafical.dk!