Rocaiperler

Rocaiperler i stort udvalg. Billige priser på rocailles perler til smykker ✓ Hurtig levering af rocai perler ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Rocaiperler - Alt i Rocai perler på Grafical.dk

Stort udvalg i rocaiperler. Rocailles perler fås både med bløde, runde og mere ru kanter. Rocaiperler fås i mange farvemix, så der er noget for enhver smag. Du kan få rocai perler i farverne soft grøn, soft rosa, sort kobolt blå, fersken, rosa og mange andre farver, dette var blot få af det store udvalg vi har vores perler i. Rocaillesperler er perfekte på armbånd og halskæder, bl.a. i en kombination med noget større perler.  Det kunne være glaslinks perler, perlerne har store huller med metalkerne, rigtig flotte rocaiperler sæt der kan fås i mange forskellige farver.

Rocaiperler til smykker kan fås i flere forskellige størrelser

Størrelserne på rocailles perler er angivet lige efter navnet på varen, det er skrevet med stort og fed skrift. Du kan få størrelser i rocaiperler 6/0, 8/0, 11/0, 12/0 og 15/0, størrelserne angiver hvor store og hvor stort et hul der er i perlen. Der står i beskrivelsesboksen under hver af vores rocai perler hvor store de er og/eller diameteren og hul størrelsen på Rocai perler.

Hvad er rocaiperler og rocailles perler?

Rocaiperler er små glasperler i rørfacon. Vi har billige priser på rocail perler, som er små glasperler i mange farver, former og størrelser. Perlerne egner sig godt til smykker. Hurtig levering. 5 stjerner på Trustpilot og +10.000 anmeldelser. Rocaiperler er ikke kun flotte at bruge sammen med store perler. Rocai perler er også super flotte at bruge alene. Deres ru og bløde look gør rocaillesperler super flotte, at bruge specielt på en elastiksnøre så stjæler snøren ikke opmærksomheden fra de fantastiske Rocaiperler.

Rocai perler i god kvalitet

Vores rocaiperler er super billige, flotte og i god kvalitet. Vi sikrer dig en sikker handel på nettet med levering af rocailles perler inden for 1-3 hverdage. Fragten er altid billig på køb af rocai perler, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du få en e-mail, hver gang der sker noget nyt mht. rocaiperler armbånd vævet af rocaiperler. Nogen gange indeholder nyhedsbrevet et tilbud på fri fragt eller lignende. Hvis du blot mangler et lille beløb til at komme over den normale grænse for fri fragt, så kig fordi tilbud på hobbyvarer, her kan du altid finde rocaiperler eller en anden lille ting du mangler til det næste kreative projekt.

Hvor kan man købe rocaiperler?

På Grafical.dk kan du finde et kæmpe udvalg af rocai perler i mange forskellige rocailles perler størrelser. Du kan også også finde glasperler og seed beads. Så der er helt sikkert de rocaiperler 3 mm, som du står og mangler. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for hobbyartikler, kontorartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Har du spørgsmål til rocaillesperle eller brug for hjælp til at gennemføre din bestilling af rocaiperler, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Her kan du se en kreativ idé med Rocaiperler, hvor det vises, hvordan du laver et armbånd med rocaillesperler og vedhæng.

Find andre idéer til smykker med rocaiperler her.

Køb billige rocaiperler på Grafical.dk, vi har måske Danmarks største sortiment af rocai perler online.