Cellofanposer engros

Her kan du købe cellofanposer engros til super skarpe priser. Cellofanposer er gennemsigtige eller transparente poser, der kan bruges til mange ting. Du kan blandt andet lave flotte gaveindpakninger, og poserne egner sig godt til indpakning af både små og store produkter. Vi har et stort antal cellofanposer fast på lager, så vi kan leverer poserne hurtigt direkte til din adresse.

Er du indkøber for en virksomhed, som har brug for cellofanposer engros, så er Grafical.dk et godt sted at handle. Cellofanposer bliver brugt ofte til finere indpakning af delikatesser som chokolade, bolcher, kort. Ja vinflasker og roser bliver som regel også pakket ind i cellofan.

Vi mange forskellige størrelser af cellofanposer både A4, A3 samt små cellofanposer med bund. Vores cellofan poser egner sig ekstra godt som cellofanposer engros, fordi vi sælger dem i pakninger med 20 stk., 50 stk., 100 stk., 200 stk. ja helt op til 1.400 stk. Så du kan købe både små og store mængder ad gangen.

Hvis du køber rigtig mange cellofanposer engros, vil vi også gerne give dig et ekstra godt tilbud, så kontakt vores kundeservice, så regner vi på det.

Har du en slikbutik med bland selv slik, så er varegruppen cellofanposer engros også relevant for dig. Vi sælger nemlig også slikposer også kaldet spidsposer, som er en slags kræmmerhusformet pose, der går ned i en spids. De er måske ikke helt i traditionelt cellofan men mere i en almindelig slags plastikpose.

En særlig type cellofanpose har en selvklæbende striplukning, så du kan lukke dem i toppen. Klik her for at se alle cellofanposer med limluk.