Cellofan

Cellofan i klar i afrivningsæske - 60 cm x 50 m
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Cellofan er velegnet til indpakning. Billige priser og stort udvalg af cellofan og cellofanposer. Prisgaranti. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Cellofan til billige priser og hurtig levering kan du nemt bestille online her hos Grafical.dk. Vi har ruller af cellofan i flere størrelser og farver. Det meste af vores cellofan er klar men vi har også en enkelt rulle i rød samt cellofan A4 ark i forskellige farver. Farvet cellofan er et meget eftersøgt produkt. Cellofanen der ikke er formet som poser kan fås metervis.

Hvad er Cellofan?
Cellofan er en slags plastikfilm eller plastikfolie, der både findes i en udgave som er elastisk og som bruges til at pakke mad og fødevarer ind, på den måde kan det holde sig i køleskabet og ikke optager smag og dufte fra andre madvarer. Denne type cellofan kaldes også for husholdningsfilm eller madfilm. Det kan også være i en ikke elastisk udgave, som er mere blank og bruges til indpakning af gaver. I denne varegruppe er det cellofan til gaveindpakning, du finder.

Hvad bruger man cellofan til?
Cellofan bruges rigtig meget til indpakning af blomster og gaver.  På den måde kan man se buketten eller selve gaven inde bagved celofan uden at skulle pakke den ud. Det er meget smart, hvis det er store fester såsom bryllupper, så brudeparret ikke skal bruge lang tid på at pakke mange gaver op, mens gæsterne står og venter på at festen skal gå i gang.

Cellofanposer som alternativ til cellofan
Skal du pakke mindre ting ind eller mange pakker, så kan du overveje cellofanposer i den størrelse, du har brug for. Vi har 30 forskellige cellofan poser at vælge i mellem både store og små cellofanposer samt cellofanposer med bund, hvis de skal kunne stå op af sig selv, når du har fyldt slik, småkager, vin eller chokolade i din cellofanpose.

En anden måde at pakke gaver ind på end cellofan er ved, at benytte ganske almindeligt hverdags gavepapir og indpakningspapir. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, mønstre og motiver. Du kan både finde indpakningspapir med sjove børnemotiver, men også gavepapir med et mønster der kan bruges til alle aldre.

Hvis man ikke gider at stå med gavepapir, men stadig ikke ønsker at man kan se hvad der er i gaven, så er gaveposer et godt valg. Gaveposer kan fås i mange forskellige størrelser og med forskellige mønstre og farver.

Om du har behov for farver eller neutral cellofan så kan du nemt bestille det online lige her på siden. Hvis du bestille lidt større mængder så undgår du også besværet med transport af de store og tunge celofan ruller. Vi har nemlig levering lige til døren, og hvis du bestiller for lidt mere ad gangen vil du endda opnå gratis fragt. Du kan evt. også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så modtager du direkte besked næste gang vi har cellofan tilbud og kampagner.