Cellofanposer med limluk

Alt i cellofanposer med limluk finder du i denne varegruppe. Vælg cellofanpose selvklæb i mange forskellige størrelser A4, A5 m.v. Du kan vælge små poser med en bredde på 9,7 cm og store cellofan poser med en bredde på 22,5 cm. Højden går fra 11,3 cm og op til 31,2 cm. Alle cellofanposer med limluk er fast på lager og kan leveres direkte til din adresse uanset om der er derhjemme eller til en erhvervsadresse til samme lave fragtpris.

Cellofanpose selvklæb er en slags folie poser, der har en selvklæbende striplukning i toppen af cellofanposen, som gør det nemt at bruge cellofanposer med limluk til gaveposer.

Alle vores cellofanposer med limluk er klare eller transparente, og vi har desværre ikke farvede cellofanposer. Vil du have en pose, der kan så af sig selv, har vi også det, prøv at kigge i varegruppen cellofanposer med bund.

Hvis du ikke ønsker at modtageren kan se hvad der er i gaven, så er gaveposer et godt alternativ i stedet for cellofanposer med limluk. Gaveposer kan leveres i mange størrelser og med forskellige farver og mønstre.