Gaveposer og papirsposer

Med gaveposer og papirsposer kan du hurtigt klare indpakningen. De er perfekte til de små gaver eller anvend dem til slikposer. Mulighederne er mange og en af fordelene er at de fylder ikke meget i skuffen. Hvis du ønsker en mere traditionel indpakning har vi et stort udvalg af hverdags gavepapir der kan bruges til mange formål.

Her under vores hobbyartikler har vi alt inden for indpakning. Både papir og bånd til gaver men også diverse gaveposer og papirsposer. Papirsposerne kan bruges til lækkerier i form af chokolade eller blandet slik. I din lokale idrætsklub er der sikkert en lille bod eller cafeteria hvor i kan købe lidt af hvert både slik, chips og pommes frites. Her vil de små papirsposer være en god størrelse til når både børn, unge og voksne skal have lidt sødt til hjemturen. Vi har bl.a. flotte papirsposer fra Vivi Gade Design.

Gaveposerne derimod er en god idé til firmajulegaven eller blot hvis du skal stå for værtindegaven. Hvis det er til firmajulegaven som måske er et gavekort kan du pakke den ind i cellofan eller måske silkepapir og derefter ned i gaveposer. Det er altid spændende at modtage gaveposer fordi man kan ikke bare sådan lige lurer hvad der er i. Det kan man derimod med cellofan og cellofanposer.

Gaveposer og papirsposer fylder ikke meget i en skuffe og sammen med lidt gavepapir har du alt, hvad du skal bruge til en flot indpakket gave. Og på denne måde har du altid indpakningen lige ved hånden og skal faktisk ikke bruge andet end måske et kort at vedlægge. Det er super nemt at bruge papirsposer frem for gavepapir. Det fylder ikke meget og er nemt at gemme væk. Hvorimod gavepapir er i lange ruller, hvor man skal bruge et skab og ikke kan nøjes med en skuffe. Vi har mange forskellige gaveposer at vælge mellem, både med forskellige mønstre og farver.