Gaveposer og papirsposer

Gaveposer og papirsposer til Danmarks bedste pris. Se det store udvalg af billige gaveposer med hank ✓ Skarpe priser ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Gaveposer » Køb Gaveposer Papir på tilbud her

Med gaveposer og papirsposer kan du hurtigt klare indpakningen. En gavepose med hank er perfekt til de små gaver eller anvend dem til slikposer. Mulighederne er mange og en af fordelene er at de fylder ikke meget i skuffen. Hvis du ønsker en mere traditionel indpakning har vi et stort udvalg af hverdags gavepapir der kan bruges til mange formål. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du sikker på, at du aldrig går glip af tilbud på gaveposer og andre spændende kampagner. Opstår spørgsmål i forbindelse med din bestilling af gavepose med hank, eller har du brug for vejledning til at valg af produkter? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon, de sidder klar til at hjælpe dig videre.

Store gaveposer med hank

Her under vores hobbyartikler har vi alt inden for indpakning. Både papir og bånd til gaver men også diverse gaveposer og papirsposer. Blandt vores mest populære gaveposer er de store gaveposer med hank. De bliver brugt af mange til f.eks. firmagaver eller til indpakning i specialbutikker. Gaveposer med hank er er nemme at transportere og med deres dekorative tryk, er de også flotte at have stående.
Vi har eksempler fra vore erhvervskunder, der klipser gaveposer sammen, og bruger dem til at lave "lykkeposer".

Gaveposer med hank som goodiebag?

Vi har i løbet af årene fået flere henvendelser fra firmaer og organisationer, der ønsker at bruge vores lækre gaveposer med hank eller uden som goodiebags til store arrangementer. Gaveposer af papir er et perfekt valg til dette formål. Ikke alene er de billige, de er også miljøvenlige.

Når du bruger gaveposer til goodiebags er det vigtigt at du vælger gaveposer med hank ved større arrangementer, hvor gæsterne f.eks. måske skal bære rundt på goodiebaggen i længere tid. Og potentielt set skal fotograferes med den. Vælger du en blank gavepose med hank til formålet, kan du f.eks. overveje at printe sponsor-logoer mm. på f.eks. en labelprinter og derefter klistre dem på dine gaveposer med hank. Skal du "flashe" dine sponsorlogoer mest muligt er det vigtigt at gaveposen har hank, da du ellers risikerer at logoerne bliver dækket af hænder.

Vores gaveposer kan bruges til lækkerier i form af chokolade eller blandet slik. I din lokale idrætsklub er der sikkert en lille bod eller cafeteria hvor i kan købe lidt af hvert både slik, chips og pommes frites. Her vil de små gaveposer og papirsposer være en god størrelse til når både børn, unge og voksne skal have lidt sødt til hjemturen. Vi har bl.a. flotte papirsposer fra Vivi Gade Design. Du kan finde et stort udvalg af gaveposer jul i vores sortiment. De små gaveposer findes i mange forskellige størrelser, materialer og farver. Hvis du ikke er den bedste til at pakke ind og samtidig gerne vil spare tid med en let og hurtig løsning, er gaveposer papir eller gavepose med hank det rette valg.

På den måde slipper du helt for at stå og bakse med papir, bånd og tape. Et godt tip er altid at have store gaveposer til at ligge, så du altid har noget klar, hvis der skal pakkes en gave ind. Hvis du samtidig gerne vil skåne miljøet er gaveposer stof rigtig gode, da de ikke "koster" så meget at producere rent miljømæssigt og samtidig kan de genbruges mange gange. Hvis du ikke vil bruger billige gaveposer til at pakke ind med, kan man selvfølgelig også altid bruge dem til almindelig opbevaring.

Jule gaveposer som værtindegave?

Julen er for mange det store højdepunkt på året, hvor man skal samles med dem man holder af. Samtidig er der også mange ting man skal have styr på, hvis man er den der skal arrangere og være vært for aftenen, og man vil helst ikke forstyrres for meget i madlavningen. Derfor er små gaveposer papir gode som indpakning til værtindegaver, da man hurtigt kan se indholdet af gaven og man samtidig ikke skal stå og bruge flere minutter på at pakke gaveæsker op men i stedet hurtigt kan pakke gaveposer bryllup op i stedet. Man af vores papir gaveposer er perfekte til at kunne indeholde en god flaske vin, øl eller noget andet lækkert.

Lav en flot tegning på din gavepose med hank

Hvis du gerne vil være ekstra kreativ eller gerne vil have at din gavepose skal skille sig ud, kan det være en god idé at dekorere sine gaveposer med et flot mønster eller en fin tegning. Du kan sagtens tegne på gaveposer med akrylmaling, som giver dig mulighed for at lave et fint lille kunstværk på gavepose. En anden mulighed er at påsætte fine perler, som kan give dine gaveposer et helt særligt personligt touch. En stor gavepose papir er også en god idé til firmajulegaven eller blot hvis du skal stå for værtindegaven. Hvis det er til firmajulegaven som måske er et gavekort kan du pakke den ind i cellofan eller måske silkepapir og derefter ned i gaveposer. Det er altid spændende at modtage gaveposer fordi man kan ikke bare sådan lige lurer hvad der er i. Det kan man derimod med cellofan og cellofanposer.

Gaveposer og papirsposer fylder ikke meget i en skuffe og sammen med lidt gavepapir har du alt, hvad du skal bruge til en flot indpakket gave. Og på denne måde har du altid indpakningen lige ved hånden og skal faktisk ikke bruge andet end måske et kort at vedlægge. Det er super nemt at bruge papirsposer frem for gavepapir. Gavepose med hank fylder ikke meget og er nemt at gemme væk. Hvorimod gavepapir er i lange ruller, hvor man skal bruge et skab og ikke kan nøjes med en skuffe. Vi har mange forskellige gaveposer at vælge mellem, både med forskellige mønstre og farver.

Køb billige gaveposer

Du kan trygt stoppe din jagt efter billige gaveposer og gavepose med hank. Du er kommet til det rette sted. På Grafical.dk sælger vi nemlig ikke alene hver dag billige gaveposer i papir og andre materialer. Vi kører også ofte gode tilbud på gaveposer, som du naturligvis kan udnytte til fulde.  For at sikre dig, at du ikke går glip af disse gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få besked næste gang der er ekstra ordinært billige gaveposer at købe på Grafical.dk.