Cellofanposer med bund

Cellofanposer med bund kan du bruge til gaveposer, hvor du lægger småkager, slik, parfume, vinflasker, marmelade, chokolade eller påskeæg i. Bunden gør at cellofanposerne bedre kan stå op af sig selv, så du kan binde en flot sløjfe i toppen med gavebånd. Du kan købe store og små cellofanposer med bund hos os.

Oversigt over cellofanposer med bund

Højde 16 cm - Bredde 6,5 cm - Dybde 4,5 cm
Højde 19 cm - Bredde 7,5 cm - Dybde 5,5 cm
Højde 22,5 cm - Bredde 9 cm - Dybde 6,5 cm

Du kan vælge cellofanposer med oval bund i forskellige pakningsstørrelser afhængig af dit behov, vi har små pakker med 20 stk. cellofanposer og store pakker med 200 stk. cellofanposer eksempelvis til engros.


I modergruppen til cellofanposer med bund kan du også købe cellofanposer til kort, i A3 og A4 format. Der er også mange, som søger efter cellofanposer med papbund. Det har vi dog ikke på denne side, der er bunden også lavet af cellofan. Hvis du skal bruge nogle kraftigere gaveposer eksempelvis til vin, kan du også overveje vinkasser eller gavekasser til vin, du kan se dem i varegruppen vinemballage.

Hvis du gerne vil have en selvklæbende cellofanpose, så klik her for at se vores sortiment af cellofanposer med limluk.

Cellofanposer FAQ

Her kan du se nogle af de mest stillede spørgsmål til cellofanposer.

Hvad er cellofanposer?

Cellofanposer er poser, der er lavet af cellofan, der ofte kan lukkes i toppen med strip eller lim.

Hvor kan jeg købe cellofanposer?

På Grafical.dk finder du cellofanposer i et kæmpe udvalg. Vi har altid billige cellofanposer på lager til super hurtig levering.

Er cellofanposer lavet af plastik?

Ja, cellofan er er nemlig lavet af plast, så du kan aflevere dine cellofanposer i skraldespanden, der er til plast.

Hvor store er cellofanposer?

Der er mange muligheder. På Grafical.dk finder du cellofanposer i alle størrelser og i mange forskellige varianter. Vi har med garanti de cellofanposer, du leder efter.