Gadeskilte

Stort udvalg af Gadeskilte » billige sandwich skilte. Lave priser ✓ God kundeservice ✓ God trustscore ✓

Køb gadeskilte online » Nem og billigt

Skal du bruge gadeskilte til forretning, organisation, institution eller et event? Her finder du vores store udvalg af gadeskilte til favorable priser. Gadeskilte er perfekte til at komme igennem med dit budskab. Hvad end du vil reklamere for dit nyeste tilbud, trække folk ind i din butik med et kvikt eller sjovt slogan eller blot informere. Så er et gadeskilt et perfekt redskab til formålet. Gadeskilte tvinger nemlig ofte forbipasserende til at tage stilling til deres budskab. Idet gadeskilte stikker ud i gadebilledet og fysisk tvinger forbipasserende til at bemærke dem.

Gadeskilte i stort udvalg

Der er flere forskellige typer af gadeskilte i vores sortiment. Både de klassiske klap-sammen gadeskilte, der af mange også bliver kaldt for sandwich skilte og de moderne der er bygget til at blive stående i vinden. Et gadeskilt er en nem måde at vise forbipasserende, at din forretning er åben.

Gadeskilte med logo

I vores sortiment finder du gadeskilte både med og uden logo. Dvs. at gadeskiltet kan være designet med en indstiksmulighed til et logo, der kan forblive fast på skiltet, selvom du f.eks. udskifter en indsat plakat i gadeskiltet.

Vi har naturligvis også gadeskilte der er bygget som store kridttavler. Denne type gadeskilt er især populær blandt barer, restauranter og caféer samt andre forretningsdrivende, der sætter pris på gadeskilte med et oldschool look, og ofte har brug for at udskifte informationen på deres gadeskilte. Er du f.eks. en restaurant kan du med et kridttavle gadeskilt nemt reklamere med dagens ret, ugens særlige tilbud eller andet, uden konstant at skulle skifte plakaten i dit gadeskilt. Husk at købe kridt, hvis du bestiller denne type gadeskilt.

Gadeskilte der står fast i vinden

Undgå at dit gadeskilt klapper sammen i vinden ved at købe en vindstopper eller en af de mange typer gadeskilte, der har en indbygget lås, så de ikke klapper sammen. Hvis du vil have et gadeskilt der bliver stående, selv i kraftig vind, har vi en række gadeskilte med en hul fod, der fyldes med vand. Ligesom visse typer parasolfødder. Derudover er denne type gadeskilt forsynet med en fjeder, så gadeskiltet bøjer sig i vinden, men altid retter sig op igen.