Gadeskilte

Gadeskilte til lave priser. Find A skilte der passer til din butik ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice ✓ +18.000 Kundeanmeldelser
Frontplade til TWIN Light A 70x100 PVC Cover KLAR
Før DKK 219,00
DKK 175,20 pr. Stk
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 29-05-2024

Gadeskilte » Køb et A skilt online her

Skal du bruge gadeskilte til din forretning, organisation, institution eller et event? På Grafical.dk finder du et stort udvalg af billige gadeskilte til favorable priser. Gadeskilte er perfekte til at komme igennem med dit budskab. Hvad end du vil reklamere for dit nyeste tilbud, trække folk ind i din butik med et kvikt eller sjovt slogan eller blot informere. Så er et gadeskilt et perfekt redskab til formålet. Gadeskilte tvinger nemlig ofte forbipasserende til at tage stilling til budskabet, idet gadeskilte stikker ud i gadebilledet og får forbipasserende til at bemærke dem. Køb skilte til reklamer nemt og hurtigt på Grafical.dk. Her kan du også købe et stort udvalg af andre typer af skilte holder.

Gadeskilte og A skilte i stort udvalg

Der er flere forskellige typer af gadeskilte i vores sortiment. Både de klassiske klap-sammen gadeskilte, der af mange også bliver kaldt for sandwichskilt og de moderne gade skilte der er bygget til at blive stående i vinden. Du kan også vælge imellem de såkaldte A skilte, som er ret smart og nem at bruge fordi den lukker til med magnet, så den kan stå udendørs. Er du super kreativ, så har vi det helt perfekte udendørs skilt, som har en UV-sikker skriveflade, så den kan stå ude i al slags vejr. Jeg vil anbefale at bruge vandfaste Securit kridtmarkere/chalkmarkere. Kridtmarkerne kan nemt fjernes med Securit rensespray, som du også finder her på siden. Et gadeskilt er en nem måde at vise forbipasserende, at din forretning er åben. Samtidig vækker du de forbipasserendes interesse, hvis dit gade skilt skiller sig lidt ud fra andre udendørs skilte.

Find et A skilt online på Grafical.dk

Her finder du det store udvalg af A skilte. Du kan bruge et A skilt til butik, restaurant, cafe og mange andre steder. Et A skilt er de gade skilte der egentlig ligner et stort A. Når man skal sætte det op, slår man begge sider ud og dermed står det på fire ben, og når man ser skiltet fra siden ligner det et A. Her finder man både et askilt, hvor man kan sætte en plakat i eller man kan købe vores A-skilte fra Securit, hvor man bruger kridtmarkere til at skrive med. Man kan bruge et A skilt udendørs, men du kan selvfølgelig også bruge det indendørs. Skal du bruge et nyt A skilt, så vil du helt sikkert blive glad for at handle her på Grafical.dk. Vi leverer nemlig skiltet lynhurtigt.

Gadeskilte med logo

I vores sortiment finder du alu gadeskilte både med og uden logo. Dvs. at gadeskiltet kan være designet med en indstiksmulighed til et logo, der kan forblive fast på skiltet, selvom du f.eks. udskifter en indsat plakat i gadeskiltet. Mangler du billige skilte til gaden, så slå til i dag og få leveret dit sandwichskilt indenfor de næste par dage.

Vi har naturligvis også gadeskilte der er bygget som store kridttavler. Denne type gadeskilt er især populær blandt barer, restauranter og caféer samt andre forretningsdrivende, der sætter pris på billige gadeskilte med et oldschool look, og ofte har brug for at udskifte informationen på deres gadeskilte. Er du f.eks. en restaurant kan du med et kridttavle gadeskilt nemt reklamere med dagens ret, ugens særlige tilbud eller andet, uden konstant at skulle skifte plakaten i dit gadeskilt. Husk at købe kridt, hvis du bestiller denne type gadeskilt.

Gadeskilte der står fast i vinden

Undgå at dit gadeskilt klapper sammen i vinden ved at købe en vindstopper eller en af de mange typer gadeskilte, der har en indbygget lås, så de ikke klapper sammen. Hvis du vil have et gadeskilt der bliver stående, selv i kraftig vind, har vi en række udendørs gadeskilte med en hul fod, der fyldes med vand. Ligesom visse typer parasolfødder. Derudover er denne type gadeskilt forsynet med en fjeder, så gadeskiltet bøjer sig i vinden, men altid retter sig op igen.

Tilbud på A-skilt

Har vi ikke tilbud på A skilte i dag, så skal du ikke blive fortvivlet. Der er nemlig altid besparelser at hente når du handler på Grafical.dk. Du kan nemlig tilmelde dig vores nyhedsbred. Her vil du modtage en velkomstrabatkode, som du kan bruge på dit første køb. Derudover vil vi sørge for at fortælle dig, når vi kører de absolutte bedste priser på et A skilt til butik. Du kan også oprette dig som bruger her på vores webshop. Som bruger optjener man 5% i bonus, for hver ordre du ligger. Din bonus er du altid velkommen til at bruge på en fremtidig ordre. Køb skilt på Grafical.dk og spar lidt ekstra hver gang du shopper her.

Gadeskilte FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om gadeskilte og a skilte her.

Hvad er fordelen ved et gadeskilt?

Med et gadeskilt kan du reklamere for lige det du ønsker. Det kan fx være dagens menu eller et godt tilbud med 2 for 1 pris. Mulighederne er mange og et gadeskilt er godt givet ud til at tiltrække kunder til din forretning.

Hvor kan man købe gadeskilte?

På Grafical.dk finder du et stort udvalg af billige gadeskilte til udendørs og indendørs brug.

Hvor stort er et A skilt?

Den meste solgte A-skilt måler 50x70 cm, men du kan også finde A-skilte i andre størrelser for eksempel 70x100 cm eller 85x55 cm.

Hvor meget koster et gadeskilt?

På Grafical.dk finder du gade skilte, sandwichskilte, A skilte mm. til tilbudspriser. Det mest almindelige gadeskilt også kaldet A skilt til butik findes til 983 kr.