Gadeskilte

Skal du bruge gadeskilte til forretning, organisation, institution eller et event? Her finder du vores store udvalg af gadeskilte til favorable priser. Der er flere forskellige typer af gadeskilte i vores sortiment. Både de klassiske klap-sammen gadeskilte og de moderne der er bygget til at blive stående i vinden. Et gadeskilt er en nem måde at vise forbipasserende, at din forretning er åben.

[ Gadeskilte er perfekte til at komme igennem med dit budskab. Hvad end du vil reklamere for dit nyeste tilbud, trække folk ind i din butik med et kvikt eller sjovt slogan eller blot informere. Så er et gadeskilt et perfekt redskab til formålet. Gadeskilte tvinger nemlig ofte forbipasserende til at tage stilling til deres budskab. Idet gadeskilte stikker ud i gadebilledet og fysisk tvinger forbipasserende til at bemærke dem.

Gadeskilte med logo
I vores sortiment finder du gadeskilte både med og uden logo. Ligesom vi har gadeskilte der er bygget som store kridttavler. Denne type gadeskilt er især populær blandt barer, restauranter og caféer. Husk at købe kridt, hvis du bestiller denne type gadeskilt.

Gadeskilte der står fast i vinden
Undgå at dit gadeskilt klapper sammen i vinden ved at købe en vindstopper eller en af de mange typer gadeskilte der har en indbygget lås, så de ikke klapper sammen. Hvis du vil have et gadeskilt der bliver stående, selv i kraftig vind, har vi en række gadeskilte med en hul fod, der fyldes med vand. Ligesom visse typer parasolfødder. Derudover er denne type gadeskilt forsynet med en fjedder, så det bøjer sig i blæsten, men altid retter sig op igen.