Gadeskilte

Gadeskilte til lave priser. Find et gadeskilt der passer til din butik ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Vindstopper Securit t/gadeskilte - 12 stk
Før DKK 139,00
DKK 111,20 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Køb gadeskilte online » Nemt og billigt

Skal du bruge gadeskilte til din forretning, organisation, institution eller et event? På Grafical.dk finder du et stort udvalg af billige gadeskilte til favorable priser. Gadeskilte er perfekte til at komme igennem med dit budskab. Hvad end du vil reklamere for dit nyeste tilbud, trække folk ind i din butik med et kvikt eller sjovt slogan eller blot informere. Så er et gadeskilt et perfekt redskab til formålet. Gadeskilte tvinger nemlig ofte forbipasserende til at tage stilling til deres budskab, idet gadeskilte stikker ud i gadebilledet og fysisk tvinger forbipasserende til at bemærke dem. Køb skilte til reklamer nemt og hurtigt på Grafical.dk.

Gadeskilte i stort udvalg

Der er flere forskellige typer af gadeskilte i vores sortiment. Både de klassiske klap-sammen gadeskilte, der af mange også bliver kaldt for sandwichskilt og de moderne der er bygget til at blive stående i vinden. Du kan også vælge imellem de såkaldte a-skilte, som er ret smart og nem at bruge fordi den lukker til med magnet, så den kan stå udendørs. Er du super kreativ, så har vi det helt perfekte udendørs skilt, som har en UV-sikker skriveflade, så den kan stå ude i al slags vejr. Jeg vil anbefale at bruge vandfaste Securit kridtmarkere/chalkmarkere. Kridtmarkerne kan nemt fjernes med Securit rensespray, som du også finder her på siden. Et gadeskilt er en nem måde at vise forbipasserende, at din forretning er åben. Samtidig vækker du de forbipasserendes interesse, hvis dit gade skilt skiller sig lidt ud fra andre udendørs skilte.

Gadeskilte med logo

I vores sortiment finder du alu gadeskilte både med og uden logo. Dvs. at gadeskiltet kan være designet med en indstiksmulighed til et logo, der kan forblive fast på skiltet, selvom du f.eks. udskifter en indsat plakat i gadeskiltet. Mangler du billige skilte til gaden, så slå til i dag og få leveret dit sandwichskilt indenfor de næste par dage.

Vi har naturligvis også gadeskilte der er bygget som store kridttavler. Denne type gadeskilt er især populær blandt barer, restauranter og caféer samt andre forretningsdrivende, der sætter pris på billige gadeskilte med et oldschool look, og ofte har brug for at udskifte informationen på deres gadeskilte. Er du f.eks. en restaurant kan du med et kridttavle gadeskilt nemt reklamere med dagens ret, ugens særlige tilbud eller andet, uden konstant at skulle skifte plakaten i dit gadeskilt. Husk at købe kridt, hvis du bestiller denne type gadeskilt.

Gadeskilte der står fast i vinden

Undgå at dit gadeskilt klapper sammen i vinden ved at købe en vindstopper eller en af de mange typer gadeskilte, der har en indbygget lås, så de ikke klapper sammen. Hvis du vil have et gadeskilt der bliver stående, selv i kraftig vind, har vi en række udendørs gadeskilte med en hul fod, der fyldes med vand. Ligesom visse typer parasolfødder. Derudover er denne type gadeskilt forsynet med en fjeder, så gadeskiltet bøjer sig i vinden, men altid retter sig op igen.

Gadeskilte FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om gadeskilte her.

Hvad er fordelen ved et gadeskilt?

Med et gadeskilt kan du reklamere for lige det du ønsker. Det kan fx være dagens menu eller et godt tilbud med 2 for 1 pris. Mulighederne er mange og et gadeskilt er godt givet ud til at tiltrække kunder til din forretning.

Hvor kan man købe gadeskilte?

På Grafical.dk finder du et stort udvalg af billige gadeskilte til udendørs og indendørs brug.