Dørskilte

Dørskilt med navn eller motiv. Køb dørskilte til toilet mm. her. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Dørskilt størrelse 21,5 x 14 x 1,5  cm | kejsertræ
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Dørskilt » Køb billige dørskilte online

Køb dit dørskilt på Grafical.dk. Her finder du et udvalg af dørskilte til toilet, kontoret, hjemmet eller til en særlig lejlighed. Dørskiltene kan også bruges, som vejviser i større bygninger. Her kan man fx sætte et skilt op af en mand og en dame og en pil nedenunder, som så viser retningen til toiletterne. Det gør det mere overskueligt at finde rundt i bygningen. I denne varegruppe finder du både toilet skilt, navneskilte til dør og dørskilt træ, så du selv kan dekorere dit eget dørskilt børn, eller til kontoret.

Dørskilte til toilet

Mangler du skiltning til toilettet, så finder du flotte dørskilte til toilet i aluminium. Du kan få et toilet skilt til både dame, herre og handicaptoilettet. Derudover kan du også finde et rygning forbudt skilt til dør, som både kan anvendes inde og ude. Disse dør skilte er ikke kun til brug i bygninger, de kan også sagtens bruges i ens private hjem, hvis man synes at det kunne være flot med sådan et dørskilt. Med dør skilte er dine gæster eller kunder ikke i tvivl om, hvilken dør de skal bruge.

Du kan bestille dit dørskilt i dag og få det leveret lynhurtigt.

Navneskilte til dør

Her på siden finder du et dørskilt med navn, som er velegnet til at hænge på både væg og dør. De er særlig anvendeligt til kontormiljø, hvor hver person har deres eget kontor. Derfor er det godt at have dørskilte med navn, så kunder, gæster eller samarbejdspartnere hurtigt kan finde ens kontor. Vil du gerne have et navneskilt til dør billigt, så er du kommet til det helt rette sted. Er du interesseret i andre navneskilte til dør, bord eller tøj, kan du se vores udvalg af navneskilte til tøj eller bord her.

Skilte til dør i træ

For de kreative sjæle, så har vi dørskilt i træ, hvor man selv kan dekorere sit eget dørskilt. Du kan fx lave en fuglerede ud af grene som man har fundet i haven, hvor man evt. kan tilføje lidt julepynt. Til sidst kan man med en sort tusch skrive "Merry Christmas". Så har man et smukt dørskilt til jul.
Skal du holde bryllup, så kan du bruge vores hjerte dørskilt, som kan males med tavlemaling, hvorefter du kan skrive med en hvid chalk marker "Wedding". Man kan også tage et stykke fladt træ, som enten er rundt eller firkantet og brænde sit navn ned i træet med en brænder og evt. lave en flot figur på. På den måde kan du lave flotte navneskilte til dør både til indendørs og udendørs.

Tilbud på dør skilt

Vi har tilbud på forskellige varer hele tiden, så hold godt øje med hvornår vores dørskilte kommer på tilbud. Hvis du ikke vil gå glip af et billigt dørskilt, så kan du netop skrive dig op til vores nyhedsbrev, så får du nemlig helt automatisk tilsendt vores bedste tilbud. Derudover deltager du automatisk i lodtrækningen om fede designerpræmier 4 gange om året. Mangler du et dørskilt lejlighed, så kan du købe dør skilte på Grafical.dk. et dørskilt træ, kan man selv dekorere, så man får et personligt dørskilt. Det er lige meget om du bestiller navneskilt dør, toilet, værelse eller kontor, så finder du altid et billigt dør skilt her på Grafical.dk.

Dørskilt FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om dørskilte lige her.

Hvad er et dørskilt?

Det er et skilt som kan sættes fast på døren. Du kan få dørskilt både med navn, logo, motiv og et optaget skilt.

Hvor kan jeg købe et dørskilt?

Du kan købe dørskilte til billige priser på Grafical.dk.

Hvad er fordelen ved at dørskilt?

Det er især fordelagtigt at have et dørskilt på døren, hvis du skal vise, hvem eller hvad der er inde bag døren. Det kan fx være til et kontor der viser et navneskilt, men det kan også være et toilet skilt på døren til toilettet, der viser om det er til mænd, kvinder eller handicappede.

Hvorfor er dørskilte vigtige på en arbejdsplads?

Dørskilte spiller en afgørende rolle på en arbejdsplads ved at tilbyde klarhed og lette navigationen. De identificerer rum, kontorer eller områder og hjælper ansatte, besøgende og kunder med at finde vej effektivt. Dørskilte kan også give vigtig information som navne, titler eller afdelinger, hvilket skaber en mere organiseret og professionel atmosfære. Ved at minimere forvirring og skabe klarhed bidrager dørskilte til en mere struktureret arbejdsplads.