Påbudsskilte

Billige påbudsskilte og forbudt skilt online ✓ Køb sikkerheds skilte online ✓ Prisgaranti ✓ Alt på lager ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Påbudsskilte - Adgang forbudt skilt mfl.

Køb påbudsskilte og sikkerheds skilte på Grafical.dk, så bliver de leveret lige til døren uden problemer. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige typer påbudsskilt. f.eks. Maske påbudsskilt, adgang forbudt skilt eller husk mundbind skilt.

Påbudsskilte er sikkerheds skilte

Selvom man ikke er glade for påbud så er et påbudsskilt eller et forbudt skilt en nødvendighed af sikkerhedshensyn. Og selvom et påbudsskilt kan føles unødvendige fra tid til anden, så er der altid en god grund til at de er sat op. Det er ikke tilfældigt at de også betegnes som sikkerheds skilte.
Et "her bruger vi mundbind skilt" ved en fødevareproduktionslinje eller et maske påbudsskilt for steder hvor arbejdet f.eks. skaber støvpartikler, kan være fuldt nødvendige for sikkerheden.

Og selvom du måske ikke føler at sikkerhedsskilte er nødvendige, fordi det de påbyder eller advarer imod kan virke logisk, så er der stressede situationer, hvor man måske ikke husker den slags, og hvor disse sikkerhedsskilte eller et velplaceret påbudsskilt f.eks. kan betyde, at en medarbejder husker at slukke for en maskine, når han forlader et lokale, eller husker at iføre sig overtrækssko inden han får spredt bakterier ud over et sterilt gulv.

Påbudsskilte under corona-pandemien

Under Corona pandemien oplevede vi, hvordan påbudsskilte pludseligt dukkede op overalt i bybilledet. Hold Afstand skilte, Mundbind skilt og Vask Hænder skilt var med til at sikre, at alle i landet var opmærksomme på at gøre deres for at mindske smittekilder og sørge for, at vi kom sikkert igennem pandemien. På den måde var påbudsskilte utroligt gavnlige - også selvom man kunne blive trætte af dem i længden.

Hvis du er på udkig efter Corona-relateret afmærkning og påbudsskilte om Covid-19 har vi en særlig varegruppe for denne type sikkerheds skilte.

Adgang forbudt skilt

Mange virksomheder, hvor der kommer kunder eller gæster vil have områder, hvor uvedkommende ikke skal komme af sikkerhedsmæssige eller forretningsmæssige hensyn. I disse tilfælde vil et helt almindeligt Adgang Forbudt For Uvedkommende skil eller et mere generelt adgang forbudt skilt være mere end nok til at holde folk fra at bevæge sig ud i f.eks. en butiks baglokaler ved en fejl. Det kan virke som en lille ting, men det kan gøre en arbejdsgang meget hurtigere, at man ikke behøver låse denne slags døre af for kunder, takket være et velplaceret adgang forbudt for uvedkommende skilt.

Indkørsel forbudt skilt

Et af de bedst kendte typer forbudt skilt herhjemme er et indkørsel forbudt skilt. Mange større virksomheder bruger disse skilte til at forhindre at ansatte og kunder får forvildet sig ind på dele af virksomhedens område, hvor de kan komme til at blokere for f.eks. på- og aflastning af varer eller lignende. På samme vis kan et adgang forbudt skilt være nødvendigt for at holde uvedkommende ude af f.eks. baglokaler eller lignende.

Print dine egne sikkerhedsskilte pictogrammer

Hvis du ikke lige kan finde det rette type påbudsskilt her i varegruppen og f.eks. søger et mundbind skilt til print, så har vi også alt hvad du skal bruge til dette. Hvis du køber Etiketter og labels til din printer kan du selv designe og printe dit eget påbudsskilt i lige netop den størrelse du har brug for og klistre det op, hvor det er mest synligt. Hvis du har skiftende påbud på et lokalitet, f.eks. afhængigt af hvad der bliver produceret, er print selv påbudsskilte og sikkerheds skilte helt klart en nem og billig løsning.

Køb billigt forbudt skilt

På Grafical.dk har vi altid billige sikkerheds skilte og forbudsskilte men hvis du er på udkig efter særlige tilbud kan du også finde dem her. Vi kører fra tid til anden tilbud, så har du udset dig en bestemt type påbudsskilt, som du gerne vil have ekstra billigt, skal du holde øje med vores påbudsskilt tilbud. Det gør du nemmest ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du nemlig besked i din indbakke, når vi næste gang har billige forbudt skilte eller andre typer påbuds- og sikkerheds skilte.