Advarselsskilte | Glat Gulv Skilte

Hygiejne strip, hvid - 2000 stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Se vores store udvalg af Wet Floor Advarselsskilte også kaldet Glat Gulv Skilte. Du har sikkert set de gule klapskilte, som står på toiletter i lufthavne m.v., når der lige er gjort rent. Et klinkegulv kan være meget glat, når det er lige er blevet vasket, så det er meget nemt at komme til at falde og slå sig på det. Advar dine kunder eller besøgende mod at slå hovedet og falde og køb et gult Glat gulv skilt.

Vi har både advarselsskilte mod glatte gulve med dansk skrift og med international engelsk skrift samt et billede eller illustration, der viser en person, som er ved at glide og falde. Der er 2 sider på de sammenklappelige skilte, som selv kan stå, når de er foldet ud, og advarslen om de glatte gulve står på begge sider af skiltet.

Vi har også Glat Gulv advarslesskilte i andre former, som ikke kan klappes sammen, her kan du vælge et 4-sidet og et 3-sidet glat gulv skilt, som er internationale med engelsk tekst, hvor der står Caution, Attention, Wet floor o.lign.

Har du brug for at afskærme et større område, har vi også et foldbart gult hegn, som står selv og som kan spærre bedre af, mod at folk går ind på områder eller på trapper, som er glatte eller blevet malet eller trægulve, der er blevet behandlet med olie eller lak.