Klikrammer

Køb klikramme i flere formater. Lave priser på klikramme A4 og flere andre klikrammer ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Skilt DURAFRAME® Note A4 m/sølv ramme
Før DKK 169,00
DKK 143,65 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Klikrammer » Køb billig klikramme med hurtig levering her

På denne side kan du finde vores udvalg af klikrammer, hvor vi har flere forskellige størrelser og varianter at vælge mellem. En klikramme er faktisk designet til montering på væggen eller en anden overfalde, da den er lavet med 4 hulles som skjules pænt under rammer. Langt de fleste klikrammer leveres med plugs og skruer, så de er klar ting at blive hængt op med det samme. Du kan købe en klikramme i mange forskellige formater som f.eks. klikramme A4, klikramme A3 eller andet.

Hvad er en klikramme?

I dag er klikrammer meget populære, da du får en hurtig og simpel måde at hænge plakater til salg op eller lave informative papirer, som kan bruges til arbejdspladsen, institutionen eller andet sted. Nogle kalder også klikrammer for klaprammer eller snaprammer. Kendetegnet for dem alle er, at de er lavet af aluminium eller plastik og de kan sættes op på ganske få minutter.

Mht. til montering af en klikramme er det også ganske simpelt. I bagpladen findes der 4 huller til montering, som efterfølgende skjules af de 4 profiler. Så er det ellers bare at indsætte plakaten eller lignende i klikramme 70x100, sætte beskyttelsespladen i og lukke profilerne til igen - hurtigt og nemt. Det er helt op til dig, om din klikramme skal hænge lodret, vandret eller skråt. Hvad med klikramme udendørs? Klikrammer kan faktisk også bruges udendørs, og det er også derfor, at man ser dem i stor stil udenfor butikker, supermarkeder, restauranter og lignende, som på den måde let kan komme frem med deres budskat. Dog anbefaler vi på Grafical.dk, at du køber en klikramme A3 med en lidt tykkere profil, hvis den skal hænge udenfor.

Hvor kan man købe en klikramme?

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af klikrammer, i et væld af forskellige størrelser og farver som passer til diverse gængse formater. Så vi har helt sikkert også den klikramme, som du står og mangler. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og lignende, så du kan sagtens gøre helt dit indkøb hos os. Har du brug for vejledning til valg af klikramme 50x70, eller skal du have hjælp til at gennemføre din bestilling af klikramme eller andre billige rammer, jamen så skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.