+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Risikoaffald

Hos Grafical.dk kan du købe en batterikasse
til sikker bortskaffelse af brugte batterier.

Batterikassen har 2 rum og kan rumme 20 l. Batterikassen er til at afskaffe brugte batterier sikkert og nemt. Mange husker sikkert den reklame der får har gået i fjernsynet, hvor de har sat fokus på at man skal huske at afleverer sine brugte batterier på en genbrugsplads eller lign. Det var en humoristisk reklame, hvor de alligevel formodede at informere folk om at det er vigtigt.

Almindelige batterier indeholder ikke disse tungemetaller, dog anbefales det stadig at man aflevere dem på en genbrugsplads, så de kan sortere dem. I nogen byer er det ikke nødvendigt at finde den lokale genbrugsplads, for i nogen byen er der batteribokse på gaderne, så det er let at afskaffe sig de brugte batterier.

Hvis du står og mangler batterier kan du her finde et stort udvalg af billige kvalitets batterier. Stort udvalg af batterier - AA batterier AAA batterier osv..

Ofte hører vi om problemer med, at lommeregneren løber tør for strøm. Det kan være et stort problem specielt, hvis børnene sidder oppe i skolen. vi har et stort udvalg af batterier til lommeregnere og andre ting børnene mangler batterier til, du kan sagtens gøre et godt køb. Vi har også et stort udvalg af lommeregnere, hvis du skulle have fået købt en lommeregner uden udskiftelige batterier, så kan du købe en ny lommeregner her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top