Låg og hjul

Her finder du et stort udvalg af låg til vores sortiment af affaldsspande. Både svinglåg og vippelåg. Du finder også et udvalg af bunde med hjul herunder. Stort sortiment og udvalg af låg til skraldespande. Du kan så låg der kan vippe og låg der kan svinge. Det store udvalg gør, at du nemt kan finde et låg der passer til dit behov og din skraldespand. Du kan få lågene i mange forskellige farver alt efter model og størrelse. Du kan få låg til containere, låg til sortering af flasker og låg til at sortere papir.

Låg til skraldespande lukker for skraldespanden, så det ikke kan falde ud, og samtidig lukker for lugten. Det vil sige at du ved at benytte låg kan undgå lugten fra skraldespanden, men hvis du stadig synes det er et stort problem kan du benytte luftfriskere. Billige og super effektive luftfriskere og andre lugtkontrolsystemer.

Vi tilbyder også super billige hjul du kan sætte på din skraldespand. Hvis har ondt i ryggen eller hvis du ofte bruger din skraldespand mange forskellige steder er det en god, effektiv og billig løsning på dit problem.
Hjulene er lette at montere og sikre en let måde at flytte skraldespanden fra sted til sted, uden at få ondt i ryggen.

Du kan også bruge hjulene til at flytte dine kasser, flyttekasser eller lignende. Så hvis du har en tung flyttekasse du, kan du køre den derhen hvor du ønsker, det mindsker skader og smerter i ryggen. Stort udvalg i flyttekasser og bølgepapkasser.