Askebæger

Askebæger, stål,
På lager - Levering 1-3 hverdage
Askebæger søjle Securit 100cm
Før DKK 899,00
DKK 809,10 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 03-02-2022

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af askebægere både til indendørs og udendørs brug i mange forskellige farver og designs. Vi har også combi spande både til affald og cigaretskoder.  Askebægere benyttes af rygere, når de skal skodde deres smøg og når de er færdige med smøgen. Ofte må man ikke ryge indenfor, specielt ikke i offentlige rum. Det kan være steder som skoler, gymnasier, stationer, perroner, arbejdspladser, sygehuse eller storcentre. De steder det er forbudt at ryge, vil der vil skiltet med det. Der kan dog i nogen private hjem være mulighed for at man må ryge indendørs. De askebægere vi sælger her på Grafical.dk, er industrielle askebægere, som er større end almindelige askebægre. Du kan også købe disse askebægre som privat person, dog er de større end hvad man normalt vil have til at stå derhjemme.

Vi har et stort udvalg til en fast lav pris. Du kan få askebægrene i mange forskellige farver og mange forskellige modeller. Askebægrene er lavet i stål eller metal, som der ikke kan brænde.

Det kan være en god ide at have førstehjælps udstyr omkring de industrielle askebægre, da der er mulighed for at der i værste tilfælde kan opstå ild eller andre skader omkring lighteren. En god førstehjælps kasse er ideelle at have.

Tyggegummi kan ofte være godt efter man har røget en smøg, da det får luften til at forsvinde en smule. Stort udvalg af forskelligt konfekture -Super billigt.