Brandhæmmende spande

Grafical.dk har et stort udvalg af brandhæmmende affaldsspande til indendørs brug. Vælg mellem mange forskellige farver og størrelser, fra 15 og op til 80 liters. Se også vores store udvalg af affaldsbeholdere. Brandhæmmende skraldespande, stort udvalg i forskellige brandhæmmende skraldespande. Super effektive til at slukke eventuelle brænde i skraldespanden. Hvis der skulle opstå en brand i skraldespanden gør skraldespanden sådan, at branden er selvslukkende. låget i skraldespanden gør sådan at der ikke kan komme meget ilt ned, men ilt kan komme op, så når skraldespanden er fyldt med CO2 bliver ilden kvalt og derved slukket.

De brandhæmmendeskraldespande fås i farverne hvid med sort låg, blå med sort låg, rød med sort låg, sort med sort låg, mørkerød med mørkerødt låg, hvis med hvidt låg, aluminium med sort låg, grå med gråt lå, sølv med sølv låg, gul med sort låg, brun med sort låg, grøn med sort låg osv. De fås i mange farver og alle farverne fås i størrelserne 15L, 30L, 50L og 80L. Nogen enkelte fås i 25L, 20L og 48L.

Brandhæmmende skraldespande kan være effektive i børnehaver, vuggestuer, skoler og andre institutioner, specielt skoler der benytter brandfarlige væsker og stoffer til forsøg i kemilaboratoriet eller lignende. Det kan have store konsekvenser hvis ikke der bliver brugt en brandhæmmendeskraldespand.

En førstehjælps kasse er altid godt at have i et laboratorie, da der kan forekomme en uforudset hændelse. Førstehjælps kasser er effektive at have i laboratorier. Affaldsposer er altid effektive ved brug af alle former for skraldespande. Super billige affaldsposer i god kvalitet.