Affaldsspande til storkøkkener og industri

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af affaldsspande til storkøkkener og industri. De findes i udgaver som er brandsikre, med dæmpet lukkemekanisme eller til kraftig belastning. Vælg mellem blandt andet tønder, containere, og spande. Skraldespande til industri forbrug har mange fordele, de er bl.a. større end almindelige skraldespande, hvilket er et af de helt store kendetegn for industricontainere.

Vi har bl.a. et stort udvalg af forskellige inderskraldespande i mange forskellige størrelser, hvis du besøger en fastfood kæde såsom Sunset Boulevard, McDonald´s eller Burger King ser du oftest en fin og ren skraldespand, hvor der er et vippelåg. inde bag vippelåget er der en inderskraldespand hvor skralde kommer ned i, det mindsker svineri og er super effektivt og oftest meget pænere end en almindelig skraldespand. man bruger som regel sorte affaldssække til inderskraldespandene, da de er meget tunge og ubehagelig for fingrene at løfte. Sorte affaldsække i god kvalitet til billige penge - stort udvalg.

Du kan vælge mellem 44 forskellige skraldespande og inderskraldespande. Det store udvalg gør at du med sikkerhed finder hvad du søger. Vi har konkurrence dygtige priser som ingen andre slår. Det er let og billigt at handle over Grafical.dk.

Hvis du står og er ved at opstarte egen restaurant og nu har fundet den rigtige løsning til skraldespand, kan vi måske hjælpe dig med fødevare emballage. Vi har et stort udvalg i diverse take away emballage og bagerartikler. Stort udvalg af fødevaremballage - Fantastisk kvalitet - Billige priser.