Pedalspand

Pedalspand, V-part, hvid, 5 l
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Pedalspand er en klassisk affaldspand som mange foretrækker på grund af den smarte pedal funktion. En pedalspand benyttes oftest på badeværelset til at smide bind, bleer, vat pinde, vatrondeller og alt det der ikke må komme i toilettet ud. Hvis du smider de ting i toilettet kan det føre til en stoppet kloak og det er ikke en sjov situation at stå i. Derfor skal man altid bruge en skraldespand til de ting som for eksempel en smart pedalspand. Det er en god ide altid at have en pedalspand på badeværelset. Dog finder mange det ulækkert at du kan de hvad der er i spanden. Det kan du undgå med en pedalskraldespand. Samtidig er du fri for, at røre ved spanden, du kan nøjes med at sætte en fod på, og pedalspanden åbner af sig selv.

På resturanter, skoler og andre institutioner benyttes der Madame poser til den slags. Her kan du købe madame poserne til næsten ingen penge.

Ofte kan det være en fordel at have en affaldspose i din pedalspand, da det er letter at tømme den og knap så ulækkert, som nogen kan synes det er. Stort udvalg i størrelser - God kvalitet.

Pedalskraldespandene fås fra 3L til 50L, et stort udvalg mellem 144 pedalspande. Vi forhandler mærkerne v-part, Rubbermaid, Simplehuman, Brabantia, Hailo og Wesco. Hos Grafical.dk kan du finde din nye pedalspand i mange forskellige farver, former og størrelser.  Vi har et stort udvalg af pedalskraldespande til fornuftige priser og hurtig levering.