Affaldsbeholder

Grafical.dk har et stort udvalg af affaldsbeholdere, både til vægmontering og gulvmontering. Se også vores udvalg af askebægere, blespande, rulleborde m.m.  Vi har et stort udvalg af affaldsbeholdere både til vægmontering, gulvmontering og til begge dele, alt efter hvad du søger. Affaldsbeholderne fås i mange forskellige størrelser, de fås i mange forskellige modeller. Affaldsbeholderne fås i hvid, sort, stål, aluminium, sølv/sort, blank stål, børstet stål og lysegrå. Farverne afhænger af hvilken model og størrelse du vælger. De fås med 20 L, 21 L 25 L, 30 L, 40 L og 50 L. Affaldsbeholderne er effektive og lette at montere. vi føre forskellige mærker, som Tork og Katrin, kvalitets mærker og hos os forhandler vi mærkerne super billigt.

Skraldespande er et vigtigt element i vores hverdag. Ofte ser man folk bare smider deres affald på gaderne, markerne eller vejen. Det kan ofte have store konsekvenser for dyrene, hvis affaldet bliver smidt på ud på markerne, da det kommer ind i majetærskeren og bliver snittet i mange tusinde små stykker, derved kan det ikke sorteres fra og det kommer i dyrenes mad. Det kan have store konsekvenser for dyrene, specielt hvis der bliver smidt øl dåser, sodavands dåser eller noget der ligner. Når de bliver snittet i små stykker bliver det som knive og skærer maven op på dyret. Dette er bare en af grundene til hvorfor vi bruger en skraldespand.

Når man benytter en skraldespand er der oftest en pose i, da det er lettere at håndtere, her på Grafical.dk kan du købe super fine affaldsposer. Affaldsposer i god kvalitet til lav pris. koste og fejebakker kan ofte blive nødvendige, hvis du spilder på gulvet eller taber din affaldspose, du kan med en fejebakke og kost få affaldet samlet op, uden at du skal have fingrene i det. Stort udvalg i fejebakker og koste til lav pris.