Inddelingstape

Her kan du købe inddelingstape til whiteboard. På engelsk hedder det divider tape og nogen kalder det også for whiteboard tape. Inddelingstape bruges til at opdele whiteboardtavler eller glastavler i linjer, kolonner eller gitre, hvilket er årsagen til at det også kaldes for gittertape. Tapen er selvklæbende og aftagelig, så du kan ændre på inddelingen af tavlen, hvis du får lyst. Du kan vælge mellem farverne sort, blå og rød.

Med inddelingstape kan du skabe din helt egen personlige whiteboardtavle, så du kan bruge den som en planlægningstavle eller til tidsregistrering m.v. Divider tapen leveres i kassetter, som gør det nemmere at påsætte whiteboard tape med.

Du kan købe inddelingstape til whiteboard i forskellige bredder og farver. Vi har sort tape til whiteboard i 1,5 og 3 mm. Det blå og røde gittertape har en bredde på 2,5 mm.

Omdan din whiteboard tavle til en planlægningstavle med billig inddelingstape fra Grafical.dk, og lav selvklæbende semi-permanente kolonner, gitre, linjer, tabeller og rækker med den smalle aftagelige gittertape.