Korkplade

Korkplade til en billig pris. Stort udvalg af korkplader på Grafical.dk. ✓ God kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Pinboard opslagstavle kork - 40x60cm
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Korkplade » Køb en korkplade til væg her

Køb korkplade billigt på Grafical.dk. Her finder du et bredt udvalg af korkplade til væg i form af korkplade opslagstavle eller en tynd korkplade som du kan hænge op på væggen. Vi har flere størrelser på vores korkplader, så søger du en korkplade efter mål, så kan du se målene på pladen i varenavnet eller i varebeskrivelsen.

Køb kork plade online her

Hvad end du søger en korkplade stor, tyk, tynd eller lille, så er du kommet til det helt rette sted. De fleste af vores korkplader anvendes som dekoration eller opslagstavler, som giver et flot rustikt look til din væg. Du kan samtidig købe kortnåle eller tegnestifter til din korkplade opslagstavle. Som opslagstavle vil jeg anbefale en tyk korkplade. En hel tynd korkplade er bedst at bruge til at skære, klippe eller standse i.

Korkplader til væggen

Opslagstavler og korkplader giver et flot dekorativt syn, hvad enten du har det på kontoret eller hjemme i din bolig. Dermed er den praktisk fordi, du nemt kan hænge papir, kort og meget andet op på pladen med tegnestifter. Når du tager tegnestiften ud igen, vil den typisk have lavet et lille hul i pladen, men det gør ikke så meget, da korkpladen i forvejen har det rustikke look, så det vil ikke komme til at se ud som om at den er brugt.

Søger du andre opslagstavler, kan du taget et kig på vores store udvalg af whiteboardtavler, som er magnetiske, så du både kan hænge dine papir op med magnetter og tegne med en whiteboard tusch på.

Bæredygtige kork plader

Kork stammer fra barken på træer og vokser derfor hurtigt. Man kan derfor sige, at kork er et naturligt materiale, som bliver ved med at vokse her på jorden, så det derfor aldrig er noget vi løber tør for. Vores korkplade på mål er derfor af bæredygtigt materiale, som også er smuk og praktisk. Noget jeg personligt synes er flot, som giver et naturligt præg, er at sætte en plante i nærheden af din korkplade til væg. Derudover kan du også bruge en stor korkplade til at få en bedre akustik i lokalet, da korken absorberer lyden og dermed mindsker den runge klang der kan være i et lokale.

Spørgsmål til kork opslagstavler?

Har du nogle spørgsmål til vores korkplader? Så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os både på telefonen og e-mail, og så vil vi forsøge, at hjælpe dig så godt vi kan, så vi er sikre på, at du får den rigtige korkplade. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid får besked om, hvornår vi har ekstra gode kampagnetilbud på korkplade til opslagstavler. Du kan samtidig også oprette dig som bruger på Grafical.dk, så optjener du 5% bonus på alle din ordre. Det gælder også ordre, der ikke indeholder køb af kork plade.

Korkplade FAQ

Nedenfor kan du se det ofte stillede spørgsmål om korkplader. Brænder du inde med andre spørgsmål, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice.

Hvad er en korkplade?

Det er en plade, som er lavet af bark fra træer. Heraf kommer navnet kork. De bruges ofte som opslagstavler, pynt til væggen eller som lydabsorberende element.

Hvor kan man købe korkplader?

På Grafical.dk har vi et sort udvalg af billige korkplader og kork opslagstavler.

Er kork lydabsorberende?

Ja kork er både lyddæmpende og lydisolerende, som giver en bedre akustik i lokalet.