Tavler

Tavler kan være rigtige nyttige på et travlt kontor eller i hjemmet til planlægning. En tavle kan være forskellige typer. Ofte vil det være  whiteboardtavle eller en opslagstavle, begge to er gode løsninger alt efter behov. Whiteboard tavler kan man skrive på, og den er magnetisk, så man kan sagtens fastgøre sine noter med magneter. Der kan være en smule rengøring forbundet med en whiteboard talve men det er minimalt.

Hvis man har brug for den billigste tavle, så er det de klassiske kork tavler man skal have fat i. De er billige og nemme at anvende. Den billigste model koster faktisk under 50 kroner. Efter man har monteret tavlen,  så skal man blot have nogle kortnåle klar, og så har man faktisk allerede en fin tavle løsning. Man kan dog ikke skrive på kork tavler, men man kan hurtigt og nemt hænge alle sine noter op med kortnåle.  Man kunne i princippet skrive på et stort ark papir, og hænge det op med nåle hvis man ønsker.

Uanset hvilke tavler du ønsker, så kan du købe dem billigt online her hos Grafical.dk.

Hvis du allerede har en whiteboardtavle, så kan du se hele vores udvalg af whiteboard tilbehør her. Har du ingen tavle kan du købe en whiteboard tavle her.