Tavlefolie

Tavlefolie i stort udvalg. Kreativ og praktisk løsning med vores tavlefolie og whiteboardfolie. ✓ Skarpe priser ✓ Lav fragt ✓ +18.000 Kundeanmeldelser

Tavlefolie » Stort sortiment af tavlefolie og whiteboardfolie

Tavlefolie giver mange muligheder både i privaten men også i firmaet. Hjemme i køkkenet kan det være en super smart idé at have tavlefolie på f.eks. køleskabet så du nemt kan tegne og skrive med helt almindelig kridt. Du kan blandt andet skrive på tavlen, hvad hvert familie medlem skal i løbet af ugen, eller måske lave en madplan, så alle kan se hvad I skal have, at spise.

Tavlefolie

Oplev en verden af kreativitet og effektivitet med tavlefolie fra Grafical.dk. Med tavlefolie kan du omdanne enhver glat overflade til et område for brainstorming, planlægning og kunstnerisk udfoldelse. Vores tavlefolie er derfor designet til at give dig friheden til at skabe og tilpasse dit rum, uanset om det er på kontoret, i klasseværelset, eller hjemme i køkkenet.
Børnene kan også have glæde af en flade med tavlefolie til væg inde på deres eget værelse og de fleste syntes at det er sjovt at udfolde sig med kridt. Hvis børnene hellere vil male kan det være en rigtig god idé med et malerforklæde for at beskytte tøjet. De fleste børn elsker at udfolde sig ved, at tegne og male.

Tavle folie til dit behov

På Grafical.dk kan du vælge mellem forskellige typer og størrelser af tavlefolie. Vores sortiment omfatter alt fra klassisk sort til farver, der kan give et pift af energi til dine omgivelser. Den selvklæbende tavlefolie er nem at påføre og passer perfekt til hurtige møder, kreative sessioner eller som en del af børnenes legeområde. Den kan klippes i enhver form eller størrelse, hvilket gør den ideel til at skabe skræddersyede tavler, der passer præcist til dit rum og dine behov. Med en overflade, der er skabt til både kridt og tavlemarkører, er det nemt at skrive og lige så let at slette, hvilket garanterer en holdbar og flerårig brug. Det kan være at du ønsker at bruge et anderledes udtryk på dine marmeladeglas. Her er tavle folie også en super smart måde, da det er nemt at klippe ud i den ønskede størrelse for derefter at klæbe den fast på glasset. Så kan du få børnene til at tegne og skrive på glasset, eller du kan selv lave flotte små tegninger.

Whiteboard folie bruges også som tavlefolie

Ud over tavlefolie kan du også vælge whiteboard folie som er selvklæbende og rigtig velegnet til kontoret eller mødelokalet. Her kan du vælge mellem ark og ruller. Almindelige whiteboard tuscher kan bruges til at skrive på overfladerne med. Det er en let måde at udfolde sine kreative evner på. Vi har et stort udvalg af whiteboard markerer der kan bruges til at tegne på overfladerne. Vi har et stort udvalg af farver, så der er farver til både drenge og piger.

Vi har altid over 10.000 hobbyartikler på lager, det sikre dig en hurtig levering, der ofte sker inden for 1-3 hverdage. Det er nemt, hurtigt og kvaliteten er helt i top. Måske er du interesseret i en kridt tavle med tilhørende kridt.