Tavlefolie

Tavlefolie giver mange muligheder både i privaten men også i firmaet. Hjemme i køkkenet kan det være en super smart idé at have tavlefolie på f.eks. køleskabet så kan du nemt med helt almindelig kridt tegne og skrive. Du kan på tavlen skriv, hvad hvert familie medlem skal i løbet af ugen, eller måske lave en madplan, så alle kan se hvad I skal have, at spise.

Det kan være at du ønsker at bruge et anderledes udtryk på dine marmeladeglas. Her er tavlefolie også en super smart måde, da det er nemt at klippe ud i den ønskede størrelse for derefter at klæbe den fast på glasset. Så kan du få børnene til at tegne og skrive på glasset, eller du kan selv lave flotte små tegninger.

Børnene kan også have glæde af en flade med tavlefolie inde på deres eget værelse og de fleste syntes at det er sjovt at udfolde sig med kridt. Hvis børnene hellere vil male kan det være en rigtig god idé med et malerforklæde for at beskytte tøjet. De fleste børn elsker at udfolde sig ved, at tegne og male.

Ud over tavlefolie kan du også vælge whiteboard folie som er selvklæbende og rigtig velegnet til kontoret eller mødelokalet. Her kan du vælge mellem ark og ruller. Almindelige whiteboard tuscher kan bruges til at skrive på overfladerne med. Det er en let måde at udfolde sine kreative evner på. Vi har et stort udvalg af whiteboard markerer der kan bruges til at tegne på overfladerne. Vi har et stort udvalg af farver, så der er farver til både drenge og piger.

Vi har altid over 10.000 hobbyartikler på lager, det sikre dig en hurtig levering, der ofte sker inden for 1-3 hverdage. Det er nemt, hurtigt og kvaliteten er helt i top.