Magnettavle » Køb opslagstavle magnet billigt online

Vælg magnettavle blandt Danmarks største udvalg

Vælg magnettavle blandt Danmarks største udvalg

Magnettavle har de sidste 10 år været et af vores mest populære produkter. Denne form for opslagstavle har derfor været et fokus område for os igennem mange år, og vi har efterhånden et rigtig stort sortiment af magnetiske tavler i forskellige typer. Der er glastavle, whiteboards, flipovertavler og planlægningstavler.

KØB MAGNETISKE GLASTAVLER HER >>

Vi har selvfølgelig også en hel række forskellige magneter at vælge i mellem, når du køber magnettavler. Der er tavlemagneter i en hel række forskellige størrelser og farver, og der er også sjove magneter til børn. Fordelen ved en magnettavle er jo også, at du både kan skrive på dem og viske ud igen udover at sætte ting fast med magneter.

Grafical.dk sælger magnettavler online og leverer din magnettavle direkte til din adresse til en billig fragtpris eller helt gratis. Hvis du hellere vil handle i en fysisk forretning, kan du måske også købe en magnettavle i Jysk, Ikea, Bilka eller Silvan.

KØB MAGNETISKE TAVLER HER >>
Hvad er en magnet tavle?

Hvad er en magnet tavle?

En magnettavle er egentlig bare en moderne udgave af den gammeldags opslagstavle i hessian og kork. Dem kunne du kun sætte papir og ting fast på med nåle eller tegnestifter, og du kunne ikke skrive på dem, i så fald blev det stående permanent på tavlen og kunne ikke viskes ud igen.

KØB WHITEBOARD HER >>

Med de moderne magnettavler får du en meget mere alsidig magnetisk opslagstavle, som du kan bruge både til at sætte ting fast på og som du kan skrive beskeder og tegninger på, du kan viske ud igen. Samtidig kan du vælge tavler i mange forskellige farver, størrelser og materialer.

Sådan bruger Graficals medarbejdere magnettavle
Hjemme hos os, har vi f.eks. brugt magnettavler i kombination med magnetbånd og magnettape, klistret bag på laminerede billeder og piktogrammer. På den måde kunne vi bruge magnettavle til at holde styr på vores ugentlige og daglige kalender. På en tidligere arbejdsplads anvendte man magnet tavle til at vise ved indgangen om bestemte personer var mødt ind eller var ude af huset den dag.

Fordele og ulemper ved en magnetisk tavle

Allergikere kan med fordel bruge en magnettavle fremfor en almindelig kridttavle, for så undgår du at indånde og få kridtstøv i øjne og næse. Det hjælper også, hvis du har støvfølsomme apparater i rummet, hvor den skal hænge.

Du kan også anvende projektorer både videoprojektorer og overheadprojektorer på magnettavle, men der kan godt være genskin i tavlens overflade, fordi glansen er for høj. Det optimale vil være et lærred, som vi også sælger her på webshoppen, men det viser alligevel hvor mange alsidige funktioner magnettavlerne har.

KØB OPSLAGSTAVLE HER >>

Magnettavle børn

Det er genialt at sætte en magnettavle børn op på børneværelset, så kan de hænge deres tegninger og fotos op af deres klassekammerater og venner. Det kan også være en almindelig magnet opslagstavle med nåle, men med magnettavler og magneter undgår du, at tegnestifterne falder ned på gulvet, og dit barn kommer til at træde på nålene.

Det kan også være små børn, som kan finde på at putte magnet opslagstavle nålene ind i munden. Det undgår du med magneter til en magnettavle. Du kan købe magneter i forskellige størrelser og er det magnettavle børn, skal du nok vælge nogle store magneter børn, som de ikke kan sluge.

Køb magnetisk opslagstavle billigt online

Er du typen der godt kan lide at købe noget, der ikke bare ligner det alle andre har, og er du på jagt efter en flot og smart magnet opslagstavle, så skulle du prøve at tage et kig i vores online webshop med måske Danmarks største udvalg af opslagstavle magnetisk. Her kan du vælge mellem mange forskellige farver såsom magnet opslagstavle sort, så det ligner en gammeldags kridttavle. Det ser vildt godt ud, at skrive med en hvid tus på en sort opslagstavle, så det ligner kridt. Du kender det måske fra café skilte med dagens tilbud o.lign.

Magnettavle tilbehør i stort udvalg

Husk at vi også har et kæmpe udvalg af tilbehør til din magnettavle.

Blandt de relaterede varer, som du kan få brug for, er der naturligvis gode magneter til din magnettavle. I vores udvalg finder du store og små magneter og magneter i mange forskellige farver og former.

Hvis du bruger en magnetisk tavle der er til at skrive på, kan du også få brug for udstyr til at rense den med. Eller andet form for tilbehør til din magnettavle.

Mange af vore kunder bruger magnettavler til f.eks. at holde rede på, hvem der er på vagt/på arbejde eller lignende. Til dette formål bruger de f.eks. inddelingstape til at lave et gittersystem med ugens dage, og forskelligt farvede magneter, eller magneter med påsatte/på skrevne navne, som så flyttes så du f.eks. kan markere, hvem der har bestemte arbejdsopgaver eller hvis tur det er til at have kage med til kontoret mm.

Magnettavle FAQ


Hvad er en magnettavle?

En magnettavle er en tavle med en magnetisk plade, så magneterne bliver hængende på tavlen.


Hvor kan jeg købe en magnettavle?

Du kan købe magnettavler til super priser hos Grafical.dk.


Hvad bruges en magnettavle til?

En magnettavle er ligesom en opslagstavle, bare med magneter i stedet for nål. Du bruger den derfor til at hænge forskellige dokumenter eller billeder op på.


Hvor stor er en magnettavle?

Magnettavler kommer i forskellige størrelser. Hos Grafical.dk er det super nemt at se de forskellige størrelser på alle vores magnettavler.