+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Magnettavler - Køb magnettavle billigt online

Danmarks største udvalg af magnettavler

I de sidste 10 år har et af vores mest populære produkter været magnettavler. Det har derfor været et fokus område for os igennem mange år, og vi har efterhånden et rigtig stort sortiment af magnetiske tavler i forskellige typer. Der er glastavler, whiteboards, flipovertavler og planlægningstavler.

KØB GLASTAVLER HER >>

Vi har selvfølgelig også en hel række forskellige magneter at vælge i mellem, når du køber magnettavler. Der er tavlemagneter i en hel række forskellige størrelser og farver, og der er også sjove magneter til børn. Fordelen ved en magnettavle er jo også, at du både kan skrive på dem og viske ud igen udover at sætte ting fast med magneter.

Grafical.dk sælger magnettavler online og leverer dem direkte til din adresse til en billig fragtpris eller helt gratis. Hvis du hellere vil handle i en fysisk forretning, kan du måske også købe en magnettavle i Jysk, Ikea, Bilka eller Silvan.

Hvad er magnettavler?

Magnettavler er egentlig bare en moderne udgave af de gammeldags opslagstavler i hessian og kork. Dem kunne du kun sætte papir og ting fast på med nåle eller tegnestifter, og du kunne ikke skrive på dem, i så fald blev det stående permanent på tavlen og kunne ikke viskes ud igen.

KØB WHITEBOARD HER >>

Med de moderne magnettavler får du en meget mere alsidig magnetisk opslagstavle, som du kan bruge både til at sætte ting fast på og som du kan skrive beskeder og tegninger på, du kan viske ud igen. Samtidig kan du vælge tavler i mange forskellige farver, størrelser og materialer.

Sådan bruger Graficals medarbejdere magnettavler
Hjemme hos os, har vi f.eks. brugt magnettavler i kombination med magnetbånd og magnettape, klistret bag på laminerede billeder og piktogrammer. På den måde kunne vi bruge magnettavler til at holde styr på vores ugentlige og daglige kalender. På en tidligere arbejdsplads anvendte man magnettavler til at vise ved indgangen om bestemte personer var mødt ind eller var ude af huset den dag[/

Fordele og ulemper ved magnettavler

Allergikere kan med fordel bruge en magnettavle fremfor en almindelig kridttavle, for så undgår du at indånde og få kridtstøv i øjne og næse. Det hjælper også, hvis du har støvfølsomme apparater i rummet, hvor den skal hænge.

Du kan også anvende projektorer både videoprojektorer og overheadprojektorer på magnettavler, men der kan godt være genskin i tavlens overflade, fordi glansen er for høj. Det optimale vil være et lærred, som vi også sælger her på webshoppen, men det viser alligevel hvor mange alsidige funktioner magnettavlerne har.
Vi anbefaler
Nobo Glastavle Diamond - Hvid 68 x 38 cm
Nobo Glastavle Diamond - Hvid 68 x 38 cm
Før DKK 354,29
DKK 318,86
(DKK 398,58)
Info/køb
Magnettavle Nobo Diamond Glassboard - Hvid 45 x 45 cm
Info/køb
Magnettavle sort Naga | 40 x 60 cm
Magnettavle sort Naga | 40 x 60 cm
Før DKK 341,68
DKK 307,51
(DKK 384,39)
(Sælges i pakninger af 3 stk.)
Info/køb
Naga Månedsplanner - Glastavle magnetisk 80 x 60 cm
Info/køb
Glastavle Ugeplan - 40 x 60 cm - Magnetisk Naga ugeplanner
Info/køb
Whiteboard 90 x 120 cm lakeret Lintex - med aluramme
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top