Glastavler

Billige glastavler i mange smarte farver. Her finder du en magnetisk glastavle lige efter dit behov ✓ Hurtig levering ✓ Lav fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Glastavle Ugeplan - 40 x 60 cm - Magnetisk Naga ugeplanner
2 anmeldelser
Før DKK 619,00
DKK 526,15 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Naga Glastavle - magnetisk 45 x 45 cm hvid
1 anmeldelser
Før DKK 389,00
DKK 330,65 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 22-02-2023

Glastavler » Køb en glastavle i flotte farver her

Her på Grafical.dk kan man få billige glastavler i alverdens smukkeste farver. Vores glastavler findes også i forskellige varianter. Her finder man både kvadratisk, aflangt, med runde hjørner eller kantede hjørner. Glastavlerne findes også i runde, som gør sig helt perfekt til at hænge i et køkken eller ved den lille skrivebordsplads, da det falder godt ind med den moderne indretning i dag. Vi har det største udvalg af magnetiske glastavler, hvor du både finder en Naga glastavle og Lintex glastavle, men du kan også finde en magnet glastavle fra Leitz fra serien cozy, som har et meget minimalistisk design, som kan kombineres med andre produkter fra serien.

En glastavle har mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge en glastavle frem for en almindelig opslagstavle. F.eks.:

- Let at rengøre: Det er nemt at tørre en glastavle af og den kan holdes rene med en blød klud og enten vand eller et mildt rengøringsmiddel.

- Moderne look: Glastavler kan give et moderne og tidløst udseende, der passer godt ind i mange forskellige indretningsstile.

- Fleksibilitet: En glastavle kan bruges til mange formål, fx som skilt, opslagstavle, kunst eller som en del af kontorinventar.

- Skræddersyede løsninger: Glastavler findes i mange størrelser og designs, og kan også have skræddersyede funktioner som fx skrivbare overflader eller touchscreens.

Køb magnetisk glastavle online

På Grafical.dk har vi et kæmpe udvalg af forskellige slags glastavler. Man kan købe en billig glastavle magnetisk, hvor du kan vælge imellem over 10 forskellige farver.
På børneværelset vil glastavler helt sikkert være et hit, som kan anvendes som magnet opslagstavle. Hvis den lille prinsesse kører Barbie tema vil en magnettavle i glas i lyserød eller gul passe perfekt. Det er en magnetisk glastavle og det som gør dem ekstra smarte er, at man kan skrive på dem og derefter viske det ud igen. Det kræver selvfølgelig en special tusch til glastavle. Dem sælger vi selvfølgelig også her på Grafical.dk. På drengeværelset kan en sort glastavle eller blå glas magnet tavle være et hit. De vil passe til de fleste ting. Måske er det Cars som her er tema og her er det jo de røde og sorte farver som dominerer.

Køb tilbehør til din magnetisk tavle

Her på Grafical.dk finder du helt sikkert den glastavle som passer til dit behov. Når du køber en glastavle, så er det selvfølgelig en god ide at købe dine tilbehør samtidig. Her kan du for eksempel tage et kig på magneter til glastavle, hvor du også finder ekstra stærke magneter til glastavle, Tavleviskere, og tusser til glastavle.
Glastavler er på en måde ligesom en whiteboard tavle, men som bare er lavet i et andet materiale. Glastavler er rigtig flotte med den blanke overflade og de findes i flotte og klare farver.

Glas tavle i forskellige varianter

Udover de flotte klassiske magnet glastavle, så finder man også her på siden en glastavle ugeplan, som mange bruger som en madplan tavle, hvor man skriver hvilken ret man skal have til aftensmad, de forskellige dage i ugen. Andre bruger dem som et overblik til ugens aktiviteter, så familien kan holde styr på hvilken dag, hvor man for eksempel skal til fødselsdag ved mormor. Man kan også bruge den som en visuel reminder til sine drenge, hvor man har tegnet en fodbold på tirsdag og torsdag, så de kan se hvilke dage de skal til fodbold.
Har du set vores verdenskort glas tavle? Den er super flot til at have hængende over skrivebordet og så kan man markere med magneter, de steder hvor man har været ude at rejse.
Her på kontoret er vi faktisk også ret glade for en skrivebords glastavle. Den er nem at have til at stå ved siden af computeren, hvor man hurtig kan skrive en påmindelse ned, så man ikke glemmer det og man kan hurtig slette det igen, når man er færdig med opgaven. Herved slipper man også for at have en masse gule lapper sidende rundt omkring sit skrivebord, hvilket også giver mindre papirspild.

Hvis i ikke ønsker en af de smarte glas tavler men kører en helt anden stil kan det være en fordel at se på udvalget under opslagstavler.  Om det er glastavler, kontorforsyning eller hobbyartikler du køber er du altid garanteret vores faste lave priser og selvfølgelig med hurtig levering.

Glastavle FAQ

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål som andre også har haft om glastavler.

Hvad er en magnetisk glastavle?

Det er en magnet tavle, som man kan hænge op på kontoret, hvor man både kan skrive på dem med whiteboard tusser og viske det ud igen. Tavlerne er magnetiske og man kan derfor bruger magneter til at hænge papir, kort eller lignende på glastavlen.

Hvor bruger man en magnet glastavle?

Man kan bruge en glas tavle mange steder. De fleste kontorer har en whiteboardtavle eller en glas tavle hængende, som skaber en hurtigt oversigt eller hvor hurtige informationer kan findes. Vores stilrene glastavler kan også anvendes hjemme i køkkenet eller på hjemmekontoret.

Hvor kan man købe en glastavler?

På Grafical.dk finder du et kæmpe udvalg af forskellige slags glastavler i alverdens smukke farver.

Hvad koster en glastavle?

Du kan finde glastavler fra en pris på 211kr og opefter. Prisen afhænger af hvilken variant du ønsker og hvilken størrelse glastavlen skal have.