+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Opladere

Opladere til billige priser, med adaptere som kan bruges til mange bærbare, mobiltelefoner, digitalkameraer og andre elektronikprodukter.

Grafical.dk har også batterier og PC tasker. Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af opladere og adaptere, som du kan bruge både i hjemmet, fritidshuset, på rejsen og når du er på farten.

Vores sortiment dækker bredt, og indeholder kvalitetsvarer fra flere kvalitetsbevidste producenter som for eksempel Sandberg, HP, Belkin og Leitz.

På den måde sikrer vi, at du og vores andre kunder får kvalitetsprodukter til yderst favorable priser. :-)

Uanset hvilken type oplader det er, du er på udkig efter, kan du sikkert finde noget der passer dig, især hvis det drejer sig om opladning af en smartphone, iPad, iPod, iPhone, PC, tablet, digitalkamera.

Vil du have mulighed for at oplade flere enheder på én gang, har vi flere forskellige multi-opladere, se udvalget på Grafical.dk under "Opladere", og hvis du mangler en oplader med et udvalg af de mest brugte oplader-stik, er vi også leveringsdygtige i dét!

Under kategorien "Opladere" har vi også powerbank/powerbar, som er en transportabel enhed, hvorpå du kan lagre strøm hjemmefra, og du kan så på et senere tidspunkt overføre strømmen til eksempelvis mobilen via USB-stik.

Vores sortiment af kabler kan du finde under punktet "Kabler og adaptere", hvor vi også har USB-kabler, hvis du mangler.

Står du lige og mangler et kamera til din oplader, kan du finde vores udvalg under punktet "Kamera og tilbehør". ;-)

Hos Grafical.dk finder du kvalitetsvarer til favørpriser og med kort leveringstid.


Mest populære
Rejseadapter SKROSS World Pro Dual USB
DKK 745,79
   På lager - Levering 1-3 hverdage

DKK 932,24 inkl. moms
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor: 8.00 - 16.00
Fredag:    8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top