Headset

Sandberg Headphone, BULK, black
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
På Grafical.dk finder du et stort udvalg af headsets - også kaldet hørebøffer og hovedtelefoner med mikrofon. Skal du bruge høretelefoner uden mikrofon, skal du kigge på hovedtelefoner her: Hoedtelefoner. Se også PC-tasker Med et farverigt headset kan du selv sætte kulør på din hverdag, uanset om det er hjemme, i skolen eller på dit arbejde. Grafical.dk forhandler headset til små priser og med kort leveringstid.

På webshoppen hos Grafical.dk har vi prisbillige headset både med og uden kabel samt headset i både stereo og mono, - se det store udvalg, og træf dit valg. Jo før du bestiller, jo før modtager du dit smarte headset.

De headset du finder hos Grafical.dk kommer fra kvalitetsbevidste producenter som for eksempel Happy Plugs, TDK, Sandberg, Logitech, Verbatim og Creative.

Blandt vores udvalg af headset finder du også trådløse headset som er særligt velegnet til brug sammen med mobiltelefon, når du gerne vil have dine hænder fri til at gøre noget andet, end at holde telefonen.

Og har du i stedet brug for et sæt hovedtelefoner, finder du også dét på webshoppen, hvor du også kan se de forskellige højttalere, vi sælger.

Husk, Grafical.dk sælger kvalitetsvarer til jobbet, hjemmet, klubben og skolen til lave priser og med hurtig levering.