Trådløs oplader

Hurtig levering på din næste trådløs oplader. Vi har trådløs oplader til Samsung og trådløs oplader til iPhone ✓ Tilbudspriser ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice

Trådløs oplader » stort udvalg af lige her

Trådløs oplader mobil, trådløs oplader til bil og til hjemmet. Se vores store udvalg af trådløse opladere, der både kan agere som trådløs oplader iPhone og trådløs oplader Samsung. Vi har både trådløs Belkin oplader, men også fra mærket Sandberg. Disse opladere kan oplade nærmest alle telefoner, og er super nemme at bruge. Så er du fri for at skulle bøvle med at få opladeren sat i stikket, når du skal oplade din telefon. Du kan simpelthen bare oplade din telefon ved at lægge telefonen ovenpå padden. Hvis du leder efter en trådløs lader bil kan du også finde en her på siden, som kan holde din telefon stille imens du kører. Så kan man nemlig også lettere se telefonen, hvis man bruger den som GPS.

Skulle du på et tidspunkt lede efter noget andet end eksempelvis en trådløs oplader iPhone 11 eller en trådløs oplader Samsung s6, så kan vi klart anbefale at oprette dig som bruger hos os. Ved at oprette dig som bruger på vores webshop, får du 5% i bonus for hver ordre du ligger. Denne bonus kan du så spare op eller bruge den med det samme på din næste ordre. Det er super smart og koster ingenting at være bruger hos os. Hvis du kunne tænke dig at få 10% rabat på dit første køb, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi en kode til dig, så du kan spare lidt ekstra. Så er der rig mulighed for en billig trådløs oplader iPhone 7 eller trådløs oplader Samsung s9. Vores trådløs mobiloplader fra Belkin og Sandberg kan nemlig klare både opladning af iPhones og Samsung mobiler.

Trådløs iPhone oplader

Mange af vores trådløs lader til mobil kan bruges til iPhone. Det kan eksempelvis være trådløs oplader til iPhone 12. Hvis du har en telefon, som skal bruge flere W har vi også trådløs oplader 15w som der er lidt mere power i. Det er derfor vigtigt, at du tjekker hvor mange W din telefon har brug for, inden du benytter dig af en trådløs oplader. Dette gælder også normale chargere. For mange W kan nemlig være årsag til at batteriet går i stykker, og det er der jo ingen, der ønsker. En trådløs oplader iPhone x og iPhone 8 trådløs oplader mobil bør give op til 12 Watt, da det er det maksimale dennes batteri kan klare. Det er derfor ret vigtigt at holde øje med, så man ikke ødelægger sin telefon. Dog bør man heller ikke gå med en oplader, der har alt for få W. Så tager telefonen nemlig også noget længere tid om at oplade. Derfor vil vi anbefale at man finder den trådløs mobil oplader som passer wattmæssigt til sin telefon. Det er i hvert fald det optimale!

Samsung trådløs oplader

Leder du efter en trådløs oplader Samsung gælder ovenstående selvfølgelig også. Det er altid vigtigt at finde en oplader, der passer til den telefon man har. Under alle omstændigheder har vi i hvert fald en trådløs oplader til Samsung, som du vil blive glad for. Om det er så er til en Samsung Galaxy s7 eller en Samsung s10 så har vi en oplader, der kan klare jobbet. Et eksempel kunne være, hvis du leder efter en trådløs oplader Samsung s7 edge. Telefonen skulle gerne kunne klare op til 15 W, så det kan være relevant at kigge efter, når du skal have en Samsung Galaxy s7 edge trådløs oplader.

Det er altid vigtigt at beskytte sin telefon så godt man nu kan. Mangler du ekstra beskyttelse som ikke nødvendigvis har med opladningen at gøre, kan du se vores store udvalg af skærmbeskyttelse lige her. Du finder skærmbeskyttelse fra PanzerGlass som har mange modeller i sortimentet. Derudover har vi også masser af mobilcovers, så hverken forsiden eller bagsiden af din telefon bliver skadet. Det kan alt sammen købes her hos Grafical.

Anden information om trådløs oplader

Det kan nogle gange være svært at finde hoved og hale i, hvilke produkter man skal købe til sine telefoner, for at de fungerer optimalt. Ligger du inde med spørgsmål omkring din næste iPhone oplader trådløs eller din næste trådløs Samsung oplader kan vores kundeservice helt sikkert hjælpe. De sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Det gælder naturligvis også, hvis dine spørgsmål ikke lige omhandler opladere.
Det kaldes også en Qi trådløs oplader. Det er bare en plade, der er tilsluttet strøm, som man så ligger sin telefon ovenpå, så den bliver opladet. Det vil altså sige, at langt de fleste oplader du finder her på siden er en trådløs qi oplader eller qi wireless charger. Kig videre her på siden, og find den wireless charger qi der passer bedst til dig. Der er masser af muligheder.

Mangler du super lækre headsets til mobilen, så du altid kan høre musik og se videoer? Så har vi også et stort udvalg af disse produkter her på vores side. Dem finder du lige her.

Trådløs oplader FAQ


Hvad er en trådløs oplader?

På det tekniske plan foregår det ved elektromagnetisk induktion. Der produceres energi i opladeren som overføres trådløst til enheden, der ligger ovenpå. En trådløs oplader er typisk en flad plade, som du kan lægge mobilen på - mere skal du ikke gøre.

Hvor kan jeg købe trådløs oplader?

På Grafical har vi et bredt udvalg af trådløse opladere og vi leverer den hurtigt til din hoveddør.

Hvilken trådløs oplader skal jeg bruge til min mobil?

Trådløse opladere er universelle i forhold til mærker, men du skal være sikker på, hvor mange watt din mobil kan oplades ved, for at få mest muligt ud af opladeren.

Hvad koster en trådløs oplader?

På Grafical.dk har vi trådløse opladere i mange prisklasser og udseender, så der er en trådløs oplader for enhver.