Ipad oplader | Tablet oplader

Stort udvalg i Ipad oplader og USB lader. Her finder du ladere og kabler til tablets og iPads. Grafical har et kæmpe udvalg - alt sammen til absolut billige priser. Se også iPad mini tilbehør og printere. Hvad gør du, hvis din iPad/tablet løber tør for strøm, mens du er på farten og ikke er i nærheden af en strømkontakt? Du overfører strøm til din iPad fra en powerbank!

... måske er der ovenikøbet indbyggede solceller i powerbanken, så du også kan vælge at oplade din iPad ved hjælp af dem. :-)
Smart og praktisk, hvis du er på skovtur, fisketur eller bare færdes ude i naturen eller i vildmarken.

Se udvalget af powerbanker på webshoppen hos Grafical.dk, hvor du finder et stort udvalg i forskellige farver og kapaciteter.

I webshoppen kan du også finde opladere og kabler til din iPad/tablet eller hvad med et MHL-HDMI Converter Kit, som giver dig mulighed for at vise film og video fra din iPad/tablet på et stort TV?

De produkter, Grafical.dk forhandler, kommer fra kendte producenter som Belkin, Sandberg og Leitz, for at sikre dig den gode kvalitet til lavpris.

Mangler du cover, sleeve eller en stander til din iPad/tablet, kan du finde et bredt sortiment i forskellige materialer, farver og modeller, ligesom vi også har farverige og lækre hovedtelefoner til ethvert behov.

Grafical.dk - Billige priser på Ipad oplader og USB lader samt tusindvis af varer til spotpris og med hurtig levering. Søger du specifikt efter USB C Kabler, kan du finde udvalget lige her til gode priser.